Gebeliğe Hazırlık 9 aylık evliyim 1 Aralık'ta çatlatma iğnesi Oldum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nur As

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
4
0
1
Ve 17 aralikta lekelenme tarzında kanama oldu daha sonra gece geç saatte mide bulantısı afedersiniz kusma ve ishal meydana geldi hastaneye gittim ve yumurta fazla kanama yapmış dedi çözemedim gitti kendi doktorum da bana adetin gecikirse yada adet olduktan sonra 3. Günü gelip kan testi vermemi hamile olup olmadığımi söyleyeceğini belirtti adet dediği halk arasında olan üstüne görme galiba ama dün yani 19 Aralık'ta kanamam çok fazla oldu ve bu kanamanın rengi kahverengi pıhtı falan da hiç yok bugün de küçük damlalar halinde sizce yerleşme kanaması mı hamile miyim yeni üyeyim tecrübeli ablalar yardımcı olur musunuz kafayı yicem artık

Ve 17 aralikta lekelenme tarzında kanama oldu daha sonra gece geç saatte mide bulantısı afedersiniz kusma ve ishal meydana geldi hastaneye gittim ve yumurta fazla kanama yapmış dedi çözemedim gitti kendi doktorum da bana adetin gecikirse yada adet olduktan sonra 3. Günü gelip kan testi vermemi hamile olup olmadığımi söyleyeceğini belirtti adet dediği halk arasında olan üstüne görme galiba ama dün yani 19 Aralık'ta kanamam çok fazla oldu ve bu kanamanın rengi kahverengi pıhtı falan da hiç yok bugün de küçük damlalar halinde sizce bu üstüne görme mi hamile miyim yeni üyeyim tecrübeli ablalar yardımcı olur musunuz kafayı yicem artık
Canim anlamadığım konu basliginda 9 aylik hamileyim diyorsun. Catlatma ignesi nasil oluyor

Devlet hastanesine gittim ve bana dedikleri kanaman varsa hamile olamazsın dediler

Ve 17 aralikta lekelenme tarzında kanama oldu daha sonra gece geç saatte mide bulantısı afedersiniz kusma ve ishal meydana geldi hastaneye gittim ve yumurta fazla kanama yapmış dedi çözemedim gitti kendi doktorum da bana adetin gecikirse yada adet olduktan sonra 3. Günü gelip kan testi vermemi hamile olup olmadığımi söyleyeceğini belirtti adet dediği halk arasında olan üstüne görme galiba ama dün yani 19 Aralık'ta kanamam çok fazla oldu ve bu kanamanın rengi kahverengi pıhtı falan da hiç yok bugün de küçük damlalar halinde sizce yerleşme kanaması mı hamile miyim yeni üyeyim tecrübeli ablalar yardımcı olur musunuz kafayı yicem artık
3.günü gel dediği şey hormon testi için olmasın, bir doktorun adet olunca gel hamile misin değil misin bakalım dememiş olması lazım bence
Bir de benim bildiğim üstüne görme dedikleri çok az hafif kanama gibi bişey, çok fazla kanama olduysa regl olmuşsundur ve hamile değilsindir..
Yine de test verirsen için rahatlar

Saglik ocağında bir kan ver istersen canim. Bor arkadaş ozel hastanede demis. Gidecek durumun varsa özel hastanede de iyi ilgileniyorlar.
Özele gidiyorum zaten hangi doktora inanayım bilmiyorum kimsenin dediği bir birini tutmuyor

Back
X