9 aylik evliyim artik hamile kalmak istiyorum

Hayalperestmery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
4
4
1
31
9 aydır evliyim. Sadece ilk ay korunduk ve 8 aydir cok istememize rağmen hamile kalamadım. Her hasta olduğumda resmen çöküyorum. Adetime 2 gün var karnım belim cok ağrıyor. Kac defa test yaptım herseferinde negatif artik test yapmayada korkuyorum. Adet duzensizligim yok bi hastalığım yok neden olmuyor anlamiyorum. Adet olcam yine diye korkudan oturdugum yerden kalkmak istemiyorum.
Ovulasyon günlerinize takip ediyoruz. Doktora gitmeyene korkuyorum ama virüs bitsin gidecegim. Ne yapmam gerekiyor? Tecrübelerinizi bnmle paylaşır misiniz?

Bence virüs bitince sende eşinde bir doktora gidin test tutun ama çoğu kişi de sorun olmamasına rağmen bir iki sene olmayabiliyor .. sabır cnm

Virusten sonra doktora gorunun bir sorun yoksa yumurtlama takibi yaptirabilirsiniz ilk ve en basit yontemdir ben bu sekilde hamile kaldm

Kuzum bnde 2 yildir cabaliom olmuo hastaneye gitmenizi tavsiye ederim bide illede olucak die odaklanma zaten sirf bu kadar taktigimiz icin olmuo dusunmeyen daha cabuk oluo bebegi. Ovulasyon testini cok öneriolar bende deniorum bu ay adetimde duzensiz bol su tuket esin icin keci boynuzu özunu önerebilirim bi cok sey denedim bn taktigim icin olmadi umarim sen bi bosluk verirsinde hamile olursun hayirli saglikli bi sekilde.

Cnm bnm bn 2 asilama yaptirdim hic bi sorunumuz yok ama tutmadi snra biraktim 2 yildir herseyi denedim olmadi ama bilgilerimi seninle paylasmak istedim zmninda bnde senin gibi cok arastiriodum cunku. Gelelim onerilere.
Iliskiden yarim saat önce nescafe icir esine sabah aksam bi kaşik keci boynuzu özu icsin sperim icin cok faydali. Ari sutu poleni de diolar ii oldugunu sperim icin.
Senin icin c life macun var millt hamile kalio bi kavonozla 75 tl tanesi yok farkli uygun fiyatda bisey denemek istiosan bir suru kurler var bn incir havuc denedim , cörek otu balli tarcin kurunu denedim sogan suyunu az denedim. Bunlari deneyebilirsin formlarda cok kisi bunlardan hamile kalmis ve iliskilerinizi 2 gunde bir yapin iliskiden sonra esin 2 3 dk cikmasin icinden bazen sperim kaliomus doktor demisti .sonra sen belinin altina yastik koyup bacak bacak ustune koy bi 15 20 dk uzanarak bekle asilamada bile bu sekilde pozisyonda beklettiler . Daha fazla bklemene gerek yok aklimdakiler bunlar kndini sartlama sakin ol ille olcak yada olmayacak die bi durum yok unutma herseyden önce rabbim ne derse o umarim faydali olur
Bn gibi takarsan gunlerine yazik olur bak sorunu olanin da gebeligi oluo olmayaninda nasip isi bi cok kisi hamile oldu bi tanesini bile deneyip bn bi cok seyi denedim olmadi sorunumuz yokken her seyden önce rabbim ne zmn derse o zmn olur ve ilk olarak doktora gorunun esinde sende sonra istersen bu yazdiklarimida deneyebilirsin nasip rabbim en kisa zmnda hayirli saglikli bebekler nasip eder tum isteyenlere insallah.

Bnde cok takıyorum. Tamam bu ay takmıyacağım dedim günüm yaklaştıkça takmaya başladım yine. Ovulasyon testi nasil oluyor?

Nescafeyi içiyor sürekli keçi boynuzunuza yiyor. Bizim sorunumuz galiba naparsan yapalim içinde kalmıyor sperm bi saatte kalkmasam yataktan kalkınca direk akıyor hersey

Nescafeyi içiyor sürekli keçi boynuzunuza yiyor. Bizim sorunumuz galiba naparsan yapalim içinde kalmıyor sperm bi saatte kalkmasam yataktan kalkınca direk akıyor hersey
Ne yaparsan yap bir miktar tabii ki akar, hepsi içeride kalamaz mümkün degil. Bir sorun durumu varsa bu sadece senden kaynakli olacak diye bir sey yok. Tüm sorumlulugu üstüne almışsın ve esine evlat veremiyor gibi düşünüp strese girmişsin. Halbuki toplum onyargili olup kabullenmese de, bu işin iki ayağı var; kadin ve erkek. Yani diyecegim su ki, adetim duzenli, yerimden kalkmıyorum, ovulasyon takip ediyorum vs ama eşin napti simdiye kadar? Hic doktora gitti mi? Sperm testi verdi mi? Gitmediyse sen niye bir sorun var o da benden kaynaklı diye dusunuyorsun? Bir söyleyeceğim daha var; adetin düzenli olması her şeyin tamamiyle yolunda oldugu anlamina gelmez. Hormon problemin olabilir, yumurtalik rezervi ile ilgili bir durum olabilir. Tum bunlara ragmen adetin duzenli gelebilir. Ikinizde de hicbir sey olmasa bile çocuk hemen olmayabilir, psikolojik etkenler de cok önemlidir. Ancak doktora gitmeden, kullanmaniz gereken vitaminleri kullanmadan, doktordan bilgi almadan denemeyin çocuk yapmayı. Herkes için gecerli bu durum.

8 ay erken benc 1 sene deneyin olmazsa doktora başvurun diyorlar

Olur olur merak etme annemde bana hamile kalamamis hemen 8 ay sonra olmuşum bi kuzenim 3 yil oldu olmadi diger kuzenim korunmayi birakti cokta istekli olmamalarina ragmen cat diye oldu:) hemde kari koca 35 36 yaslarinda ilk cocuklari :) yani rahat olun ben kadin doguma muayene oldum birkac gun evel hormon testlerimde pzt ckcak zaten semt poliklinigi oldugu icin boştu sira bile beklemedim. Karantinadan sonrayi beklerseniz cok yigilma olacak dr ve hastanelere simdide gidebilirsin bnce.

Kuzum sperm akmiomus bnde öle saniodum doktoruma sordum merak iste ve doktor dediki rahime sperm gidio kalan zewk suyu vs mis hatta 15 20 dk en fazla 30 dk yat fazlasina gerek yok diolar . Senin en önceligin hastaneye gitmeniz gerekio sperm testi , kan tahlililleri ve yumurtaliklarina rahim filmine baktirman lazim ki bisey cikarmi cikmazmi ona gore bi yöntem bulursun.

Akar ki sağlıklı ve gehç olanlar zaten gidiyor gideceği yere sen dışarı ekanları sorun etme o normal.. stres gebeliği engeller kafandan at unut.. çocuk olsun dye ilşkye girmeyn aklnz hep çocukta kalacak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…