Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar ilk yıl normal karşılıyorlar. Çok aklınıza takılıyorsa gidip muayene olun içiniz rahat etsin.Hic korunmamama rağmen hamile KALMIYORUM bu durumda olup sonradan hamile kalanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldılar❤
Denemeyi düşünüyorum siz bu şekildemi hamile kaldnzOvulasyon testi denediniz mi ?
Denemeyi düşünüyorum siz bu şekildemi hamile kaldnz
Eskiden herşey doğaldı herkes saglkliydi hastalklar bile azdı şimdi öyle değil 16 yaşında ki kızlarda kist vs çıkıyorHayir benim 5 sene olmadi tup bebekle hamile kaldim
Ama bazen gününu tutturamiyor olabilirsiniz. Yumurtlamiyor olabilirsiniz ovulasyon testi bu sekilde hamile kalmaya yariyor.
Mesela benim 14.gun yumurtlamam gerekirken 10.gun yumurtluyormuşum.
Komşumda 7.gün yani son artik lekeleri geldigi zaman.
Eskilere soyledigim zaman guluyorlar bizim zamanimizda yoktu ne zaman iliskiye girsek hamile kalirdik diye.
Eskiden herşey doğaldı herkes saglkliydi hastalklar bile azdı şimdi öyle değil 16 yaşında ki kızlarda kist vs çıkıyor
Ay geçmiş olsun allah hiçbirimizin kucağını bos bırakmasınMerhabalar bende bir senelik evliyim hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım. Psikolojim çok kötü etkilendi ortada birşey olmadığı halde niye hamile kalmayayım kendi kendimi yedim bitirdim. Teyzem bi emekli ebe var göbeğin düşmüş olabilir oraya gidelim dedi gittik adet günüm yakındı Şu an müdahale edemem dedi adetin bitince gel kızlar göbeğin kayması tarif edilemez bir duygu aylarca mide bulantısı diz ağrısı mide ağrısı halsizlik bu şekilde yaşadım ama kimin aklına gelirdi ki göbeğim kaysın. Rahime bağlı olduğu için genelde engel bir etken bu arada bilgin olsun canım. Ben yarın gidip duzelttiricem inşaAllah
hakkmzda hayırlısı :)Aynen oyle erkeklerde cinsel isteksizlik ve kisirlik artti. Yani ureme alaninda bircok sorun var. Nelerden kaynaklandigini da kestirmek mumkun degl
InsaAllah neler neler yaşadım kısa zamanda rahmim Yan duruyormuş kaç tane özel doktora gittim sol tarafım ağrıyor diye haftalardır ağrıyor ve bana söyledikleri şey bağırsağın rahmine batıyor önemli birşey değil ondan ağrı oluyor Kadın mesajla düzeltti onu inşaAllah yarın da göbeğimi düzeltir bi rahat nefes alırım artıkAy geçmiş olsun allah hiçbirimizin kucağını bos bırakmasınhayırlı haberlerle gel inşallah
Ozel den yazarmsnz banaInsaAllah neler neler yaşadım kısa zamanda rahmim Yan duruyormuş kaç tane özel doktora gittim sol tarafım ağrıyor diye haftalardır ağrıyor ve bana söyledikleri şey bağırsağın rahmine batıyor önemli birşey değil ondan ağrı oluyor Kadın mesajla düzeltti onu inşaAllah yarın da göbeğimi düzeltir bi rahat nefes alırım artık
Biz 1.5 yıl denedik tedavi olduk aşılama yaptırdık tutmadı sonra kendiliğinden oldu normal yolla hsgden sonra oldu rahmim de hafif yapışıklık varmış mutlaka muayene olmalısınız kadının yaşı çok önemli bu durumlarda kaç yaşındasınızHic korunmamama rağmen hamile KALMIYORUM bu durumda olup sonradan hamile kalanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldılar❤
19 yaşındayım 9 ay önce evlendim: ) ovulasyon testini denicem bakalm olmazsa doktoraBiz 1.5 yıl denedik tedavi olduk aşılama yaptırdık tutmadı sonra kendiliğinden oldu normal yolla hsgden sonra oldu rahmim de hafif yapışıklık varmış mutlaka muayene olmalısınız kadının yaşı çok önemli bu durumlarda kaç yaşındasınız
19 yaşındaym ovulasyon testini deniceem öyle de olmazsa gidicm:)Yaşınız kaç bence kesinlikle doktora gidin üstelik eşinizden dolayıda olmuyor olabilir eğer doktor herşey normal olur derse o zaman ebeye gidin derim...
Ayy canım 2 yaş var aramızda daha erken stres yapma bol bol dua et Allah en güzel zamanda nasip eder inşAllah19 yaşındayım 9 ay önce evlendim: ) ovulasyon testini denicem bakalm olmazsa doktora
Yaşınız daha küçükmüş19 yaşındaym ovulasyon testini deniceem öyle de olmazsa gidicm:)
Ay inşallahAyy canım 2 yaş var aramızda daha erken stres yapma bol bol dua et Allah en güzel zamanda nasip eder inşAllah![]()