9 aylık hamile eşini öldürdü, ifadeleri şok etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Diyarbakır’da 9 aylık hamile eşini öldüren şahsın ifadeleri şoke etti.
Sitene Ekle

Diyarbakır’da 24 Ocak gecesi meydana gelen olayda bir lokantada garsonluk yapan Veysi Turan, 9 aylık hamile eşi Mübarek Turan’ı, hastaneye götürdü. Eşini eve getiren Veysi Turan, iddiaya göre gece uyumasını bekledi. Daha sonra ise elektrik kablosunun kestiği ucunu eşinin şakaklarına tuttu. Mübarek Turan, akıma kapılıp can çekişirken cani koca eşini yastıkla boğdu.
Veysi Turan gözaltına alındığında da eşini öldürme sebebini “cinler emretti öldürdüm” diyerek açıkladı. Turan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Savcı iddianamede Veysi Turan’ın ‘tasarlayarak, yakın akrabayı-eşi öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılması istendi. Mahkeme, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesine karar verdi. Adli Tıp raporunda Turan’ın akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi. Rapor, cani kocanın ağırlaştırılmış müebbet almasının yolunu açtı.

Kaynak: VATAN

he tabii tabii cinler emretmiştir, kılıfıda hazırlamış deliyim diye ama yememişler

sonradan bana "sen de erkek misin" dedi ben de öldürdüm demez inşallah o zaman güzel bi tahrik indirimi alır çünkü

he tabii tabii cinler emretmiştir, kılıfıda hazırlamış deliyim diye ama yememişler

sonradan bana "sen de erkek misin" dedi ben de öldürdüm demez inşallah o zaman güzel bi tahrik indirimi alır çünkü
Cinayetlere iyi kılıf buldular, cinler emretti, erkekliğime laf söyledi, beni aldattığını itiraf etti, öldürülen kadın veya çocuk olunca senaryo hazır
Bizde bu adama elektrik verelim, hatta dur dur bir taraflarına elektrik kablosu bağlamak olmaz, yüksek gerilim hattına bağlamalı ver elektriği ver yüksek gerilimi gitsin, cinler emretti deriz

Allah akıl fikir versin cinler emretse de senide gebertseler aynı şekilde cani adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…