Tamda başlıkda belirttiğim gibi.
Nedeni ni bilmedığim şekilde bukalemun gibi kılıf değıştirdi bi cimrileşti .
Cimrilikleride bana ve dogmamiş bebegime karşi.
Doğru duzgun alisveriş bile yapamadim.
Ne gerek var ne gerek var diye birsey aldirmiyor.
Ikide bir çocugun dolabini açip ne cok sey almisiz ne çok sey almisiz deyip duruyor.
Ilk gundrn beri normal doğur diyen adam normal epiduralin sezaryenden daha ucuz olduğunu ögrendigi gunden beri sezaryen yapicaksin deyip duruyor.
Hani zorlama değil de ağriya dayanmazsin seni biliyorum sezaryan yapalim deyip duruyor.
Bilmiyorum hakszlik mi ediyorum ev ve araba kredisi ödüyor tek maaşla üstüne ćocuk gelince bunaldi mi diye.
Bu arada benim calısmami kndi istemedi .
Simdi 9 aylik hamileyim bana diorki sende calisirsin artik yeter artik kiriliyorum içten ice.
Geçen bir sey cekti canim ne cok yiyorsun ya dedi.Epi topu 10 tl lik bisi .
Gebeligi cocugu ikimzde cok istedik ama bilmiyorum benmi alinganim bu adam mı tuhaflaştı.
Canim sklyor hmde cok daha cok verecegim ornek varda yazamiyorum sinir oluyorum.
Önceden de tutumlu harvurup harman savuran değildi ama bana karşi yemez yedirir giymez giydirir cinsinden di.
Ama simdi herşeyi kursağimda birakiyor.
Gecen bayram alisversine çiktik ona aldik bende bir sey beğendim.
Kursagmda birakti aldrmadi.
Cok kilo aldin zaten gebeliğin var doğumdan sonra alirsin ne alcaksin diye.
Offfff
Nedeni ni bilmedığim şekilde bukalemun gibi kılıf değıştirdi bi cimrileşti .
Cimrilikleride bana ve dogmamiş bebegime karşi.
Doğru duzgun alisveriş bile yapamadim.
Ne gerek var ne gerek var diye birsey aldirmiyor.
Ikide bir çocugun dolabini açip ne cok sey almisiz ne çok sey almisiz deyip duruyor.
Ilk gundrn beri normal doğur diyen adam normal epiduralin sezaryenden daha ucuz olduğunu ögrendigi gunden beri sezaryen yapicaksin deyip duruyor.
Hani zorlama değil de ağriya dayanmazsin seni biliyorum sezaryan yapalim deyip duruyor.
Bilmiyorum hakszlik mi ediyorum ev ve araba kredisi ödüyor tek maaşla üstüne ćocuk gelince bunaldi mi diye.
Bu arada benim calısmami kndi istemedi .
Simdi 9 aylik hamileyim bana diorki sende calisirsin artik yeter artik kiriliyorum içten ice.
Geçen bir sey cekti canim ne cok yiyorsun ya dedi.Epi topu 10 tl lik bisi .
Gebeligi cocugu ikimzde cok istedik ama bilmiyorum benmi alinganim bu adam mı tuhaflaştı.
Canim sklyor hmde cok daha cok verecegim ornek varda yazamiyorum sinir oluyorum.
Önceden de tutumlu harvurup harman savuran değildi ama bana karşi yemez yedirir giymez giydirir cinsinden di.
Ama simdi herşeyi kursağimda birakiyor.
Gecen bayram alisversine çiktik ona aldik bende bir sey beğendim.
Kursagmda birakti aldrmadi.
Cok kilo aldin zaten gebeliğin var doğumdan sonra alirsin ne alcaksin diye.
Offfff