Doğuma Hazırlık 9 aylik hamileyken bebegimi kaybettim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sebile ismail

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
14
3
1
27
Merhaba arkadaslar 08.04.2020 doktor konrolumde bebegimin karnimda oldugunu ögrendim hayatimin en aci gunu hemen acile gittik suni sanci verdiler sabaha kadar ağri cekmeme rağmen normal dogum yapamadim ertesi gün yani 09.04.2020 sezeryana alindim .. Bebegim aklimdan cikmiyo isyan etmiyorum allahin taktiri ama çok uzuluyorum agliyorum bu aci hiç bitmiycek hiç gecmiycek bikez bile bebegimi goremedim ona sarilamadim kokusunu içime cekemedim kahroluyorum.. ve bugun tam bir ay oluyo bebegim ne karnimda nede yanimda allah bana ve bebeğini kaybeden tüm annele sabir diliyorum bu aci hiç bitmeyecek o benim hep kalbimde ve aklimda..😢😢😢 canim oğlum ilkay’im❤❤❤️

Tesekur ederim saolun sizinde anneler gununuz kutlu olsun benim zaten bir oğlum var 5 yasinda çok şükür o sağlıklı... kaybetigiim oglum ise ikinci hamileligimdi 😢

Merhaba arkadaslar 08.04.2020 doktor konrolumde bebegimin karnimda oldugunu ögrendim hayatimin en aci gunu hemen acile gittik suni sanci verdiler sabaha kadar ağri cekmeme rağmen normal dogum yapamadim ertesi gün yani 09.04.2020 sezeryana alindim .. Bebegim aklimdan cikmiyo isyan etmiyorum allahin taktiri ama çok uzuluyorum agliyorum bu aci hiç bitmiycek hiç gecmiycek bikez bile bebegimi goremedim ona sarilamadim kokusunu içime cekemedim kahroluyorum.. ve bugun tam bir ay oluyo bebegim ne karnimda nede yanimda allah bana ve bebeğini kaybeden tüm annele sabir diliyorum bu aci hiç bitmeyecek o benim hep kalbimde ve aklimda..😢😢😢 canim oğlum ilkay’im❤❤❤

Annesi!

O şimdi cennette seni bekliyor.
Onu hiç merak etme.
Ona şuanda süt anneler büyüyene kadar bakacak
Sen onu bilmesen de o seni biliyor
Kıyamet günü gelince sen cehenneme dahi sürülsen onu beslediğin kordon bağı varya sana sımsıkı tutunup Allaha dua edecek ya rabbim benim annemi cehenneme koyma diye
Seni cennetin kapısında bekliyor şuan o.
Kalp acır göz yaşarır.
Ama sabır kardeşim.
Evladın rüyadan erken uyanmış..
Hepimiz bir gün uyanacağız
Ve sevdiklerimize kavuşacağız 😌

Rabbim rahmetiyle muamele etsin, yattigi yer gul olsun cennet kusunuzun. Size de sabir, dayanma gucu versin insallah. 😔

Annesi!

O şimdi cennette seni bekliyor.
Onu hiç merak etme.
Ona şuanda süt anneler büyüyene kadar bakacak
Sen onu bilmesen de o seni biliyor
Kıyamet günü gelince sen cehenneme dahi sürülsen onu beslediğin kordon bağı varya sana sımsıkı tutunup Allaha dua edecek ya rabbim benim annemi cehenneme koyma diye
Seni cennetin kapısında bekliyor şuan o.
Kalp acır göz yaşarır.
Ama sabır kardeşim.
Evladın rüyadan erken uyanmış..
Hepimiz bir gün uyanacağız
Ve sevdiklerimize kavuşacağız 😌

Geçen sene nisan ayında bende 39 haftalık doğum yaptım ve diyafram zarı gelişmediği için ciğerlerine gelişecek alan kalmamıştı. 3 gün mücadele etti kuşum. Parmak uçlarımla sevdim yavrumu dokunmaya bile kıyamadım küvezdeyken; elim soğuktur diye. Öyle çok sevdim..
Ecmo cihazı için ameliyata alındı fakat ameliyattan çıkamadı. Acını derinden hissediyorum 😔 Çok çok iyi anlıyorum. Denilen hiçbir şey hafifletmiyor hafifletmez çok iyi biliyorum..
Rabbim sabır versin inşallah🙏 Ama geçmiyor.. En azından benim için hiç geçmeyecek. İlkgöz ağrımdı, herşeyimdi. Gün geçtikçe artıyor özlemim. Elimden tek gelen ise sabır istemek, sabır dilemek..

Geçen sene nisan ayında bende 39 haftalık doğum yaptım ve diyafram zarı gelişmediği için ciğerlerine gelişecek alan kalmamıştı. 3 gün mücadele etti kuşum. Parmak uçlarımla sevdim yavrumu dokunmaya bile kıyamadım küvezdeyken; elim soğuktur diye. Öyle çok sevdim..
Ecmo cihazı için ameliyata alındı fakat ameliyattan çıkamadı. Acını derinden hissediyorum 😔 Çok çok iyi anlıyorum. Denilen hiçbir şey hafifletmiyor hafifletmez çok iyi biliyorum..
Rabbim sabır versin inşallah🙏 Ama geçmiyor.. En azından benim için hiç geçmeyecek. İlkgöz ağrımdı, herşeyimdi. Gün geçtikçe artıyor özlemim. Elimden tek gelen ise sabır istemek, sabır dilemek..

Merhaba arkadaslar 08.04.2020 doktor konrolumde bebegimin karnimda oldugunu ögrendim hayatimin en aci gunu hemen acile gittik suni sanci verdiler sabaha kadar ağri cekmeme rağmen normal dogum yapamadim ertesi gün yani 09.04.2020 sezeryana alindim .. Bebegim aklimdan cikmiyo isyan etmiyorum allahin taktiri ama çok uzuluyorum agliyorum bu aci hiç bitmiycek hiç gecmiycek bikez bile bebegimi goremedim ona sarilamadim kokusunu içime cekemedim kahroluyorum.. ve bugun tam bir ay oluyo bebegim ne karnimda nede yanimda allah bana ve bebeğini kaybeden tüm annele sabir diliyorum bu aci hiç bitmeyecek o benim hep kalbimde ve aklimda..😢😢😢 canim oğlum ilkay’im❤❤❤
Rabbim sabırlar versin.cenneteki meleğin güzel annesi.

Göz yaşları ile okudum.. Ben de dört aylık olan ikili testi falan tertemiz çıkan kontroller de kıpır kıpır Bi duymadığı için doktor un hep çok yaramaz olacak dediği oğlumu mutluluk ile görmeye gittiğim kontrol de öldüğünü öğrendim. Sekiz saat suni sancı ile normal doğum yaptım. Üç ay korunduk dört aydır deniyoruz bu ay çok umut dolu idim.. Yarın anneler günü bu anneler günü güzel haberler alacağım diyordum kader bana sanki nispet yapar gibi bugün regl oldum oturdum ağladım.. Hem giden oğluma hem bu ay giden umutlarıma..

Çok aci evet allahtan sana da sabir diliyorum ben bebegimi kordon dolanmasi sebebiyle kaybettim dokuzuncu ayimda 37 haftalik ben onu hiç goremedim hiç sevemedim kokusunu içime cekemedim ona aldigim kıyafetlere bile bakamiyorum çok aci cekiyorum allah hepimize sabir versin

Göz yaşları ile okudum.. Ben de dört aylık olan ikili testi falan tertemiz çıkan kontroller de kıpır kıpır Bi duymadığı için doktor un hep çok yaramaz olacak dediği oğlumu mutluluk ile görmeye gittiğim kontrol de öldüğünü öğrendim. Sekiz saat suni sancı ile normal doğum yaptım. Üç ay korunduk dört aydır deniyoruz bu ay çok umut dolu idim.. Yarın anneler günü bu anneler günü güzel haberler alacağım diyordum kader bana sanki nispet yapar gibi bugün regl oldum oturdum ağladım.. Hem giden oğluma hem bu ay giden umutlarıma..

Back
X