9. aylık hamişler geri sayıım,sancılar,sıkıntılar ve tabiki heyacanımızı paylaşalım

40 haftayı doldurmaya az kaldı ama hala bebekten tık yok. bugün gittik, doğum kanalına girmemiş. günü aşacak diye çok korkuyorum. gerçi ben de çok geç doğmuşum ama artık sabrım kalmadı. bir de artık bebekten çok kendimi düşünür oldum. bu yüzden sık sık duygusal moda geçiyorum. kendimi çok tuhaf ve bir daha eskisi gibi olamayacakmış gibi hissediyorum, uykusuzluktan iyice gerildi sinirlerimi.. anneler günü reklamlarını gördükçe içimden olmaz olsun dediğim bile oluyor.... bu da ayrı bi suçluluk duygusu oluşturuyor, şu sancım bi başlasaydı diyorum....

ŞOKLAR İÇERSİNDEYİM 36 haftaya girdik tek bi çatlak yok diye çok mutluydum göbek deliğimden alt tarafı göremediğim için dün banyoda bi ayna tutayım dedim alt tarafa birde ne göreyim aman allahım çatlamışım çoooooooook üzülüyorum güya bizim ailede çatlak yoktur diye rahattım ama bende olmuş işte delirmek üzereyim dünden beri sürekli yağlanıyorum sonrada streçle sardım karnımı yağı iyice emsin diye
BAYANLAR ÇOKMU GEÇ KALDIM ACABA ECZANEDEN ÇATLAK KREMİ ALSAM İLERLEMESİNİ ÖNLERMİ YOKSA BU SAATTEN SONRA FAYDASIZMI?????????????ACİL FİKİRLERİNİZZİ BEKLİYORUM

Yüzüm acayip çöktü gözlerimin altı mosmor :/
ve sivilceler çoğalmaya başladı acaba hormanel birşeymi bebişmi dokunuyor :17:

merhaba arkadaşlar; ben de 37.haftanın içindeyim.benim hamileliliğim başından beri baya riskli ve stresli geçti.şimdi de tavan yaptı zaten.iğneler ilaçlarla geçirdim.ama yine de çok şükür bu aya getirdim.haftaya inşallah doğumum var.çok heyecanlıyım karmakarışık duygular içindeyim.benim en büyük sıkıntım uykusuzluk gece resmen nöbet tutuyorum.işte öylemi olacak yok böylemi olacak.hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz inşallah

kızlarr bi sürü sıkıntı var evet tosba gibi yatakta dönmekte bile zorlNIYORUMM,çatladımmm ve son derece tombiş oldum ki haatımda 55 üstünü hiç gömemiş bi çirozdumm:)ama kızımın mink ellerini ayaklrını hissediyorum bana dokunduğunu hissettiğim her dk hediye benim için.miniklerinizi hayal edinn size ne kadar muhtaç ve düşkün olacaklarınıııve her türlü sevinç sıkıntı mutluluk kahkahayı aynı bedende sizinle paylaştığını düşünün ..geçicek hepsii göbüşlerimizde melek yaratmak tabiiki kolay olmucaktı dimi:48:öpüyorum tombalak hamişleri:49:

En çok rahatsız eden durumlardan biri sürekli wc ihtiyacı hissetmem..Geceleri çok kez uyanıyorum...Sağa sola dönmek çok zor..Bazen midemde acıma hissi oluyor anlayamıyorum bebek mi gerdiriyor acaba?? Basen ve bacak ve göğüs kısımlarında çatlaklarım var..Göbeğimde yok diye sevinirlen dün alt karnıma yakın kırmızı kırmızı çatlaklar gördüm :43: Yüzüm kocaman oldu..Akşamları ve özellikle ayakta kalınca ayaklarımda ellerimde şişmeler oluyor..Hayırlısıyla biran önce miniğim gelsede tüm şu sıkıntılardan kurtulsam....

Back
X