- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi bittervoid
Adam kendi kız arkadaşıyla görüşmek istemiş ama fazla samimilermş konu Sahibi de o yüzden istememişNasıl yani seninle çıkarken arkadaşınla Görüşmek mi istedi anlayamadim???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam kendi kız arkadaşıyla görüşmek istemiş ama fazla samimilermş konu Sahibi de o yüzden istememişNasıl yani seninle çıkarken arkadaşınla Görüşmek mi istedi anlayamadim???
Sen bi kere taviz verdin mi bu onu hep kullanır. Ve savunması şu olacak " Sen buna izin verdin. Madem sürekli dile getircektin en başta kabul etmeseydin " diyecek !!! ve ben bunu yaşadım bacım bu cümle kullanıldı. İşte o an denk etti. evgi mevgi boş o seni hiçe saydı mı saydı ve en ufak fırsatta hiçe sayacak. Bir kere taviz verdin mi hep daha fazlasını isteyecekOnu hala cok seviyorum ama benimki körü körüne aptalca bir sevgi. Artık kendimi kandırmak istemiyorum. Bu sağlıksız ilişki bitsin istiyorum çünkü yoluma bakmam gerekiyor. Önce arkadaşım dedigi kızın biriyle vicik vicik konusmasina sahit oldum, sesimi cikartmadim. Sonra gorusmek istedi o kızla. Hayır dedim. Ama gorusme planlari yapılmıştı. Sonradan öğrendim. Tartistik bir hafta ayri kaldık. Sonra ozur diledi kızı sildi baristik.
En son 1hafta suren ayriligimzda eski sevgilisiyle yattigini öğrendim agladi yalvardi yakardi affetim. Hep bir şekilde affettirdi kendisini. Sensiz ölürüm dedi. Seni birakamam dedi. Affettim. Bana şu an yanlis bisey yapıyor mu? Hayır yapmiyor. Evden bile nadir cikar oldu.
Ama icimde hep bir suphe var. TEKRAR YAPAR MI? Elinde firsati olsa bana ayni seyleri yasatir mi diye düşünüyorum. Yolda yuruken ya da cafede otururken kizlara baktigi zaman bile icim rahat degil.. bir yandan da yaptiklarini hazmedemiyorum. Icimdeki his evet belki şimdi yapmaz ama evlendikten sonra en savunmasiz aninda ilk firsatta yapar diyor.
Cok uzun anlattım. Sormak istedigim sey su.. biz evlilik palnlari yapıyoruz ama ben evlenmek istedigimden, onun beni hakedip haketmediginden emin degilim. Bana olan sevgisinin ilk firsatta bitecegini biliyorum. Cunku yaptiklari sevgisinin saygisinin ne kadar zayif oldugunu gosteriyor. Ayrılmayı düşünüyorum. Ama onu cok da seviyorum. Ama bu sevginin de sagliksiz oldugunu biliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Heeee bende çıkarken başka kızla da Görüşmek istedi sandım yanlış anlaşılmaama olsun adam sağlam ayakkabı değil çok üzülür arkadasımızAdam kendi kız arkadaşıyla görüşmek istemiş ama fazla samimilermş konu Sahibi de o yüzden istememiş![]()
Aynen bide bi ilişki içindeyken gözümüz çoğu şeye kör oluyo arkadaşmz hayatındaki adama uzaktan bi bakarsa koşarak uzaklaşır diye düşünüyorumHeeee bende çıkarken başka kızla da Görüşmek istedi sandım yanlış anlaşılmaama olsun adam sağlam ayakkabı değil çok üzülür arkadasımız
Onu hala cok seviyorum ama benimki körü körüne aptalca bir sevgi. Artık kendimi kandırmak istemiyorum. Bu sağlıksız ilişki bitsin istiyorum çünkü yoluma bakmam gerekiyor. Önce arkadaşım dedigi kızın biriyle vicik vicik konusmasina sahit oldum, sesimi cikartmadim. Sonra gorusmek istedi o kızla. Hayır dedim. Ama gorusme planlari yapılmıştı. Sonradan öğrendim. Tartistik bir hafta ayri kaldık. Sonra ozur diledi kızı sildi baristik.
En son 1hafta suren ayriligimzda eski sevgilisiyle yattigini öğrendim agladi yalvardi yakardi affetim. Hep bir şekilde affettirdi kendisini. Sensiz ölürüm dedi. Seni birakamam dedi. Affettim. Bana şu an yanlis bisey yapıyor mu? Hayır yapmiyor. Evden bile nadir cikar oldu.
Ama icimde hep bir suphe var. TEKRAR YAPAR MI? Elinde firsati olsa bana ayni seyleri yasatir mi diye düşünüyorum. Yolda yuruken ya da cafede otururken kizlara baktigi zaman bile icim rahat degil.. bir yandan da yaptiklarini hazmedemiyorum. Icimdeki his evet belki şimdi yapmaz ama evlendikten sonra en savunmasiz aninda ilk firsatta yapar diyor.
Cok uzun anlattım. Sormak istedigim sey su.. biz evlilik palnlari yapıyoruz ama ben evlenmek istedigimden, onun beni hakedip haketmediginden emin degilim. Bana olan sevgisinin ilk firsatta bitecegini biliyorum. Cunku yaptiklari sevgisinin saygisinin ne kadar zayif oldugunu gosteriyor. Ayrılmayı düşünüyorum. Ama onu cok da seviyorum. Ama bu sevginin de sagliksiz oldugunu biliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
24 yaşındayızYaşlarınız kaç acaba ?
Samimi konuştuğu arkadaşıyla yuzyuze görüşmek istedi. Kabul etmedim ben deNasıl yani seninle çıkarken arkadaşınla Görüşmek mi istedi anlayamadim???
Ayni durum mu bilmiyorum ama seninki nasil oldu? Kisaca anlatabilir misinSen bi kere taviz verdin mi bu onu hep kullanır. Ve savunması şu olacak " Sen buna izin verdin. Madem sürekli dile getircektin en başta kabul etmeseydin " diyecek !!! ve ben bunu yaşadım bacım bu cümle kullanıldı. İşte o an denk etti. evgi mevgi boş o seni hiçe saydı mı saydı ve en ufak fırsatta hiçe sayacak. Bir kere taviz verdin mi hep daha fazlasını isteyecek![]()
benimki aldatma filan değil ( aman allah korusun ) bambaşka bi konu ama her kavgada dile getiriodum bana "madem habire başıma kakacaksın en başta affetmeyecek tin" dedi ve ben o an anladım. Bi kere affettin mi hep daha fazlasını bekliyoAyni durum mu bilmiyorum ama seninki nasil oldu? Kisaca anlatabilir misin
küçük de değil yaşlarınız ama olgunluk sıfır ..24 yaşındayız