9 aylık oyun arkadaşları.

emosuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
383
17
38
Ankara
Arkadaşlar Ankara'da oturup bebeği 9 aylık olanlar varsa tanışıp bebeklerimize güzel bir ortam sağlayabiliriz hem bizde deşarj olmuş oluruz.. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Ankara'da oturup bebeği 9 aylık olanlar varsa tanışıp bebeklerimize güzel bir ortam sağlayabiliriz hem bizde deşarj olmuş oluruz.. 😊

Merhaba benim bebegim 5 aylik bilmem uyar mi ? :) ama boyle bir orta ihtiyacim var

Sanırım bebeklerden çok bizim ihtiyacımız var 😊 o zaman bi ortam sağlayıp buluşalım hımm ne dersiniz bizde deşarj olmuş oluruz.

Bence guzel olur ama sohbeti derinlestirmek lazim nasil ortak alanda birbirimizi taniyabiliriz acaba ? Benim bir arkadasim var ist burdan cok guzel bir grup olusturdular her ay birinde bulusup bir sekilde gorusuyorlar. Cocuk konusu olunca guvende cok onemli cunku yazismalari her siteye giren okuyabiliyor neye ihtiyac varsa gozukuyor Allah korusun hirsizi var sapigi var cocugu olamayani var organ mafyasi var.bazem bunlar geliyor aklima otur oturdugun yerde diyorum.ama oturdugum yerdede sikiliyorum ;)) sonuc bana yardim gerek :)

Ay aynı sorundan bende bir geri çekiliyorum tanımıyırsun etmiyorsun ne işin var diyorum kendi kendime... Dediğiniz gibi birbirimize güvenmek lazım ilk öönce hepimiz anneyiZ ve ortada bi ton manyak varken böyle güvensiz olmamız normal 😊

Back
X