pazartesi gunu goturduk. dr antibiyotik ve buhar verdi. cigerlerinde bir sey olmadigini soyledi ve antibiyotigi ister kullanin ister kullanmayin dedi ve sonra ilerlerse kullanin dedi. 2 gun oncesine kadar cocugum iyiye gidiyordu. istahi acilir gibi oldu. hiriltisi bitti derken bi anda siddetli oksuruk baslayiverdi.ben de doktorun dedigi gibi antibiyotige basladim dun aksam. 6 aylikken de hirilti ve oksuruk vardi ama hic boyle istahsiz degildiHasta olduğu için öyledir burun tıkanıklığını açın serumla ilaç kullanıyırsanız aslında toparlaması lazımdı eğer yine geçmezse tekrar götürün çok uzun sürüyor böyle hastalığın geçmesi. Geçen sene biz ilaç kullandığımjz halde en az 10gün sürdü
Bence kullanın yazık kuzum keşke kullanmadan geçecek bişey olsaydı ama işte bi başladıı geçmek bilmiyorbir de her gun dus aldiriyorum ve 4 saatte bir burnunu aciyorum. sanirim antibiyotik kullanmadigim icin ilerledi
doktor ilerlerse kullan demisti. ben de 2 gundur kullaniyorum. biliuorsunuz antibiyotikler bagirsak florasini mahvediyor. sirf bu yuzden direnmistim ama olmadi.Bence kullanın yazık kuzum keşke kullanmadan geçecek bişey olsaydı ama işte bi başladıı geçmek bilmiyor
Probiyotik kullanın ek olarak suyuna katıyorum ben. Çiğ sarımsak yoğurtla yiyin o da etkili oluyor sürekli emzirmeye çalışındoktor ilerlerse kullan demisti. ben de 2 gundur kullaniyorum. biliuorsunuz antibiyotikler bagirsak florasini mahvediyor. sirf bu yuzden direnmistim ama olmadi.istahi olsa biraz olsun toparlayacak yavrum. biraz da alerjik bir cocuk bunun da etkisi var
Benim oğlumda öyle oldu geçen kış. Boğazı tahriş olmuştu ememedi 2 gün çok üzüldüm bende ama iyileşmeye başlayınca devam etti çok şükür. Stres yapmayın siz yinede emzirmeyi teklif edinmerhabalar anneler oglum 1 haftadir okusuruk ve hirilti problemi yasiyor. istah tamamen gitti.asiri zorlaniyorum mama yedirirken ve hep oguruyor. artik emmek te istemiyor. ne yapacagim? zaten son 1 haftadair cok az emiyordu.dun 1 defa emzirebildim. bugun hic emmedi. sagayim dedim. cok az sutum cikti. sutum iyice azalmis. amacim 2 yasina kadar emzirmekti benimkizlar gecici mi sizce bu surec tekrar memeye doner mi?
Ben bu ülkedeki sağlık sistemini anlamıyorum bizim çocukluğumuzda kültür bakılıp ona göre antibiyotik yazılırdı şimdi ezbere iş yapılıyor. Bir de aileye bırakıyorlar tercihi bakteri varsa daha da ilerliyor. İyileştirmek de güçleşiyor. İlaca başlamışsınız burnu tıkalı olduğundan reddediyordur bir de damak diş gelişimi artıyor bu dönemde geçici meme reddi olabilirmerhabalar anneler oglum 1 haftadir okusuruk ve hirilti problemi yasiyor. istah tamamen gitti.asiri zorlaniyorum mama yedirirken ve hep oguruyor. artik emmek te istemiyor. ne yapacagim? zaten son 1 haftadair cok az emiyordu.dun 1 defa emzirebildim. bugun hic emmedi. sagayim dedim. cok az sutum cikti. sutum iyice azalmis. amacim 2 yasina kadar emzirmekti benimkizlar gecici mi sizce bu surec tekrar memeye doner mi?
ben cocukken hic kultur alindigini hatirlamiyorum.o kadar cok antibiyotik kullandim ki cocukken sonra kalin bagirsakta ulserler olmus malesef. doktora daha anlatmaya baslamadan antibiyotik yazalim diyor. burnunu hep aciyorum. buhar veriyordum hic faydasi olmadiBen bu ülkedeki sağlık sistemini anlamıyorum bizim çocukluğumuzda kültür bakılıp ona göre antibiyotik yazılırdı şimdi ezbere iş yapılıyor. Bir de aileye bırakıyorlar tercihi bakteri varsa daha da ilerliyor. İyileştirmek de güçleşiyor. İlaca başlamışsınız burnu tıkalı olduğundan reddediyordur bir de damak diş gelişimi artıyor bu dönemde geçici meme reddi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?