9. gün bhcg kızlar bi bakin lütfen

Arkadaşlarsizin bu sonuçlar tüp bebeğe göremi aşılamaya göremi eğer tüp bebeğe göreyse aşılama yaptırıptamı tüpe geçtiniz direkt tüpmü denediniz.Ben 2 tane aşılama yaptırdım 1.negatif 2.si salı günü belli olucak ama umudum yok pek ALAH bilir tabii doğrusunu ama bir yandanda içim çok buruk bda olmuycak gibi aslında rahim filmide çektirdim sorun yok tüplerim açık eşimdede sorun yok benide belli sorunum yok stresten yumurtam büyümedi iğneyle büüttüler ama polikistik over diilim yaşımda 30 bu aşılama olmaza tüpe gidicem çok mu acele ediyorum onuda bilmiyorum ailemde 4 dr var çok aceleci olduğumu düşünüyorlar ama artık olsun stiyorum hayırlısıyla 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ALLAH'a emanetim onun dediği olur ama pek umudum yok birde aşılam günü yumurtalarım çatlamamıştı drum iğne yaptık çatlar mutlaka dedi acaba çatlamadımı diyorum birde hafiften karın ağrrım göğüs hasssasiyetim var progeston içiyorum bunlarda yapar dediler kafam karışık 3 yumurtam büyüdü bu aşılama ii aslında ama şans(her kadın çin bu %30 olduğunu düşünürsek)umutlanmakta istemiyorum salı gnü gelsin ve adet olmadan tahlil yaptırabiliyim ilk aşılamamda o sabah tahlil yaptırıcaktım ama adet oldum gene tahlile gittim ama maaalesef koca bir sıfır.Bazıları herşeye çavbukulaşır bazıları bizim gibi çok uğraşır sonumuz hayırlı olsun inşallah.

Back