9 Gün Geciktim, kanda negatif idrarda negatif !!

Ben bir şey sormak istiyorum konu sahibi arkadaşım,bu süre zarfında yani yaklaşık 15 günlük gecikme döneminde regl sancılarınız oldu ve olmaya devam etti mi? sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an ben de bugün gecikmenin 8.günü ve aynı şekilde hem idrar hem kan negatif,ultrasonda da bir şey yok ve benim son iki haftadır regl sancılarım bacaklarımdaki özellikle ara ara yokluyor.Kendi gözlemlerini paylaşabilir misin benimle?

Bu arada ben de bugün kan testinden sonra umudumu yitirmiştim,bu gece doktora gidip adet söktürücü isteyecektim ama senin konu başlığınla karşılaştım,vazgeçtim doktora gitmekten 1 hafta daha bekleyip yeniden kan testini denicem bakalım hayırlısı:)

Bu arada ben de bugün kan testinden sonra umudumu yitirmiştim,bu gece doktora gidip adet söktürücü isteyecektim ama senin konu başlığınla karşılaştım,vazgeçtim doktora gitmekten 1 hafta daha bekleyip yeniden kan testini denicem bakalım hayırlısı:)

canm Allahtan hayırlısı, inşallah Allah senin de gönlüne göre verir.
ben en son mayıs 9 da kanda baktırdım. Tam olarak koca bir 0 çıktı.
ama yılmadım :) herhangi bir gebelik belirtisi yoktu bende fakat sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu.
her seferinde tuvalete koşuyordum korkarak.
gecikmemin 13. gününde idrar testi yaptım ama umudum kalmamıştı.
dr dan ilaç isteyecektim, adet söktürücü. sırf kafama bişey takılmasın diye yaptım. baktım silik çıktı, bi kaç tane daha yaptım
pozitif çıkınca ertesi gün, yani gecikmemin 14. gününde kanda baktırdım ve şok oldum.
Geç döllenme olmuş. şuan yumurta daha yumurtalığımın içinde, yani rahime daha düşmemiş.
aslında 6 haftalık olması gerekirken, şuanda 2 haftalık fln.

14 gün boyunca sürekli adet sancısı çektim ve son 2 gündür de kasık ağrısından bayılmak üzereyim.
dr yatak istirahati verdi. tuvalete bile kalksam saniyesinde ağrı yapıyor. hatta oturamıyorum bile.
aynı şekilde adet sancısı da oluyor ara ara. bir de bunlara gaz sancısı eklendi. sen düşün artık halimi :)

daha önce düşüğüm olduğu için tedirginim. hep yatıyorum. bunda da düşük tehlikem var çünkü.

sana tavsiye eşinle son birlikte olduğun tarihten ileri doğru 14 gün say. Ve o güne kadar bekle. adet olmazsan dr a git kan ver.
ben de öyle yaptım çünkü.
umarım pozitif çıkar :)

Hee tamam anladım canım. Erken gebelikte düşük çıkıyor sonuç:)) peki sen yumurtlama doneminde mi hamile kaldın sonrasında mi yani adete yakın olmuş gibiveya geç yumurtladin

canm ben mayıs 1 de adet olacaktım. adet olmayınca ben de eşimle birlikte oldum :)
ve o gün yumurtlamışım :)

Anaaa süper yaa valla kısmet olunca işte öyle ovulasyon hesapları kitapları bir kenara bırakmak gerekiyor :1::1:[/QUO

sat ım 31 mart yumurtlama tarihim de nisan 17 olucaktı.
normalde 2-3 gün faark yapar. bz de tam 17 sinde brlikte olduk.
ondan sonra da bir daha fırsat olmadı. sürekli yurtdışındaydım.
bat ım mayıs 1 olucaktı. adet görmeyince değerlendirelim dedim:)
ama Allah biliyor ya o günden pek ümidim yoktu:))
meğersem geç yumurtlamışım :1:

canm Allahtan hayırlısı, inşallah Allah senin de gönlüne göre verir.
ben en son mayıs 9 da kanda baktırdım. Tam olarak koca bir 0 çıktı.
ama yılmadım :) herhangi bir gebelik belirtisi yoktu bende fakat sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu.
her seferinde tuvalete koşuyordum korkarak.
gecikmemin 13. gününde idrar testi yaptım ama umudum kalmamıştı.
dr dan ilaç isteyecektim, adet söktürücü. sırf kafama bişey takılmasın diye yaptım. baktım silik çıktı, bi kaç tane daha yaptım
pozitif çıkınca ertesi gün, yani gecikmemin 14. gününde kanda baktırdım ve şok oldum.
Geç döllenme olmuş. şuan yumurta daha yumurtalığımın içinde, yani rahime daha düşmemiş.
aslında 6 haftalık olması gerekirken, şuanda 2 haftalık fln.

14 gün boyunca sürekli adet sancısı çektim ve son 2 gündür de kasık ağrısından bayılmak üzereyim.
dr yatak istirahati verdi. tuvalete bile kalksam saniyesinde ağrı yapıyor. hatta oturamıyorum bile.
aynı şekilde adet sancısı da oluyor ara ara. bir de bunlara gaz sancısı eklendi. sen düşün artık halimi :)

daha önce düşüğüm olduğu için tedirginim. hep yatıyorum. bunda da düşük tehlikem var çünkü.

sana tavsiye eşinle son birlikte olduğun tarihten ileri doğru 14 gün say. Ve o güne kadar bekle. adet olmazsan dr a git kan ver.
ben de öyle yaptım çünkü.
umarım pozitif çıkar :)

Merhabalar,dediğim gibi dün gece doktora gitmekten vazgeçmiştim..ilerleyen saatlerde açık pembe birkaç damla gördüm,emin olamadım önce ama doğruymuş,bugün tüm gün bekledim reglim başlayacak mı diye ama aynı yani sadece birkaç damla ve rengi pembe gibi açık kahverengi gibi
Benim dün aldıgım kan testindeki sonuç 3.32 idi,negatif oldugunu sordum soruşturdum öğrendim
Kafam çok karıştı ama sabırla beklemeye devam edicem
Alakan ve cevapların için çoook tşk ederim
benim de sana bi tavsiyem olucak,şimdi bu çektiğin sancılar var ya hani işte yaklaşık 9 ay sonrasını hayal et,ben senin adına hafifleyeceğinden eminim:) Rabbim senin de gönlüne göre versin,çok incesin tşk ederim,sağsalim kucağına aldığın günleri de görürsün inşaallah bebeğin seninle kalmaya devam etsin doğacağı güne kadar :nazar:

Merhabalar,dediğim gibi dün gece doktora gitmekten vazgeçmiştim..ilerleyen saatlerde açık pembe birkaç damla gördüm,emin olamadım önce ama doğruymuş,bugün tüm gün bekledim reglim başlayacak mı diye ama aynı yani sadece birkaç damla ve rengi pembe gibi açık kahverengi gibi
Benim dün aldıgım kan testindeki sonuç 3.32 idi,negatif oldugunu sordum soruşturdum öğrendim
Kafam çok karıştı ama sabırla beklemeye devam edicem
Alakan ve cevapların için çoook tşk ederim
benim de sana bi tavsiyem olucak,şimdi bu çektiğin sancılar var ya hani işte yaklaşık 9 ay sonrasını hayal et,ben senin adına hafifleyeceğinden eminim:) Rabbim senin de gönlüne göre versin,çok incesin tşk ederim,sağsalim kucağına aldığın günleri de görürsün inşaallah bebeğin seninle kalmaya devam etsin doğacağı güne kadar :nazar:

çok teşekkür ederim canm. seinin lekenme yerleşme kanaması da olabilir. ihtimal var yani.
inan sancılarla ilgili sorunum yok. zarar gelmesin de idare ederiz Allah ın izniyle.
düşük tehlikem var ondan korkuyorum :18:

çok teşekkür ederim canm. seinin lekenme yerleşme kanaması da olabilir. ihtimal var yani.
inan sancılarla ilgili sorunum yok. zarar gelmesin de idare ederiz Allah ın izniyle.
düşük tehlikem var ondan korkuyorum :18:

Korkunu anlayabiliyorum elbette ama güzel şeyler olucak daima olumlu düşünmeye çalış,sen düşünmeye çalıştıkça zamanla kendiliğinden yok olucak negatif düşünceler...
yerleşme kanaması değilmiş maalesef ama hayırlısı tabi yine,rengi koyulaştı,normal regl haline dönücek belli oldu

kızlar adetim 5 gün gecikti. dün test yaptım negatif umudum yok tabi artık. belirtilerim 5 gündür devam ama hiç birşey yok regly manasında. sizce adet söktürücüsüne başlasam mı artık.
biran evvel olayım bıtsın.

kızlar adetim 5 gün gecikti. dün test yaptım negatif umudum yok tabi artık. belirtilerim 5 gündür devam ama hiç birşey yok regly manasında. sizce adet söktürücüsüne başlasam mı artık.
biran evvel olayım bıtsın.

Canm ben de 13.gune kadr kanda 0 gordum hep
Hemn adet sokturucu kullanma.
Bekle biraz daha

Back
X