• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 gün kala kan

Solgun Papatyalar

Hayatımın anlamı B
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
13
Yer
İstanbul
Arkadaşlar biliyorum erken ama o kadar istiyorum ki anne olmayı 3 aylık ken bebeğimi kaybettim diye sabırsız oluyurum ama elimde değil annelik içgüdüsü herhalde yarın sağlık ocağında işim var başka ama kan da versem acaba çünkü dünden beri tek taraflı kasiklarim sanki adet olacam ama yarın kaliyur 9 gün adetime günü gününe oluyurum şaşmaz kan versem çıkarmı acaba az da olsa ..

Arkadaşlar biliyorum erken ama o kadar istiyorum ki anne olmayı 3 aylık ken bebeğimi kaybettim diye sabırsız oluyurum ama elimde değil annelik içgüdüsü herhalde yarın sağlık ocağında işim var başka ama kan da versem acaba çünkü dünden beri tek taraflı kasiklarim sanki adet olacam ama yarın kaliyur 9 gün adetime günü gününe oluyurum şaşmaz kan versem çıkarmı acaba az da olsa .
Çok erken canım çıkmaz

Arkadaşlar biliyorum erken ama o kadar istiyorum ki anne olmayı 3 aylık ken bebeğimi kaybettim diye sabırsız oluyurum ama elimde değil annelik içgüdüsü herhalde yarın sağlık ocağında işim var başka ama kan da versem acaba çünkü dünden beri tek taraflı kasiklarim sanki adet olacam ama yarın kaliyur 9 gün adetime günü gününe oluyurum şaşmaz kan versem çıkarmı acaba az da olsa ..
Ben erken verdim beta 35 çıktı

Kac gun vardıki ,ya aslında ben sağlık ocağına randevu için gidecem ama dedim gitmişken betama bakayım az da olsa çıksa rahatlanirim ama olmasa adet olmasam tekrarlarım
Bence adet tarihini bekle kadın doğuma gittim bugün adet gecikmesinden 1 hafta sonra gel dedi bana

Benim kasıklarım da ağrı gögüs ucu hassasiyeti ve sabahları bulantısı var şimdilik ayın 13 üne tekrar gidip kan testi yaptırıcam
Benim göğsümde kaşıntı kasiklarim da 2 gündür ağrı akintim var ama tabi ben kendi kendimemi dinliyurum diyemj gerçekten varmi bunuda zaman gösterir 9 gün var daha çok var sizinde hayırlı olsun inşallah.

Benim göğsümde kaşıntı kasiklarim da 2 gündür ağrı akintim var ama tabi ben kendi kendimemi dinliyurum diyemj gerçekten varmi bunuda zaman gösterir 9 gün var daha çok var sizinde hayırlı olsun inşallah.
Evet en iyisi regli günün geçmesini beklemek Rabbım gönlünüze göre versin

Acele ediyoruz bi an önce öğrenmek istiyoruz ama içini ferah tut

Acele ediyoruz bi an önce öğrenmek istiyoruz ama içini ferah tut
Elimde değil ya daha önce kaybım var diye çok istiyorum canım evde sıkılıyor evlat evliliklerde olmasa olmazi bence sabırsızım ama inş Allah af eder benj sizde dikkat edin kendinize teşekkürler yorumunuz için .

Elimde değil ya daha önce kaybım var diye çok istiyorum canım evde sıkılıyor evlat evliliklerde olmasa olmazi bence sabırsızım ama inş Allah af eder benj sizde dikkat edin kendinize teşekkürler yorumunuz için .
Öyle tabiki canım rica ederim ne demek duruma göre yazabilirsin 🙂🙂

Back
X