9 günde ayağım alışır mı? :(

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Selam ablalarım benim mezuniyetime 9 gün kaldı. Ctesi günü bi ayakkabı aldım siyah açık burunlu, çivi topuk sanırım hani ince. Platformu var biraz. 5 cm falan tahminen. Ama ben hiç topuklu giymem 1.69 olduğumdan gerek duymadım hiç, hep babet sandalet falan giyerim ama özel günlerde mecbur giyiyorum ve her seferinde ayağım felç bu kez akıllandım evde topuklularımı giyiyorum. Alışır mı 9 günde sizce ayağım? Mezuniyet salonda olacak bu arada :)
başka öneriniz var mı alışmak icin?

Son düzenleme:
evde sık sık giy dolaş ortalıkta
ama neden civi topuk aldın platformular daha rahat oluyor

mezuniyet gününe kadar giy ayakkabını evde en az 1 saat çıkarma dolaş zıpla oynaki ayağın alışsın :) bide giymeden önce parmaklarımın üstüne ve ayağımın arka kısmına(hani ayakkabı vurur ya oraya işte) krem sürüyorum böylece daha rahat ediyorum sende bi dene istersen ama dediğim gibi mezuniyet gününe kadar giy ayakkabını evde. benimde çarşamba günü var balom baloya kadar giyeceğim ayakkabıyla 2 düğüne gittim açabilceğim kadar açtım ayakkabıyı yani canım :) sanada iyi eğlenceler ama o kremi unutma hem daha rahat giyersin ayakkabıyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…