canımm daha erken 12. günde 20 olur bu da normal bizim topkte arkadaşın biri 18 ile başladı 12. gün şuann her şeyii normall 3 aylıkk gebee inşallahh sendee böyle olusunnnn
canım 9. gün erken biraz sanki. ben 12. günde yaptırdım 210 çıkmıştı. her 2günde bir tekrarladık testi, herbiri bir öncekinden 2 kat daha yüksekti. 10 dan yüksek olduğunda pozitif kabul ediliyor galiba. ama bence biraz sabret ve 12. günü bekle. benim 12. günde idrarda bile pozitif çıkmıştı. biliyorum sabretmesi çok zor ama dayanman gerekiyor.
minnasu çok sevindim cnm, bence değerin gittikçe yükselicek, erken bakmışsın zamanın dolunca yine yaptır testini, bence herşey yolunda cnm, bizede dua et arkadaşım, sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle....
minnasu çok sevindim cnm, bence değerin gittikçe yükselicek, erken bakmışsın zamanın dolunca yine yaptır testini, bence herşey yolunda cnm, bizede dua et arkadaşım, sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle....
canım benim vallah hep dua ediyorum Allah kendiliğinden verecek inşallah herşey gönlünce olur isteyen herkesin hepimizin bitanem..valla moralim sıfırlandı demişken buradaki arkadaşlar sağolsun moral oldu..hemşire kız çok düşük hiç heveslenme gibisinden deyince kaynar sular döküldü başımdan valla çok gerginim bu durumda olan ne olur birşeyler desin
canım benim vallah hep dua ediyorum Allah kendiliğinden verecek inşallah herşey gönlünce olur isteyen herkesin hepimizin bitanem..valla moralim sıfırlandı demişken buradaki arkadaşlar sağolsun moral oldu..hemşire kız çok düşük hiç heveslenme gibisinden deyince kaynar sular döküldü başımdan valla çok gerginim bu durumda olan ne olur birşeyler desin
ALLAH bağışlasın kucağına alıp doya doya koklamak nasip olur çok sevindim inşallah benimde yüzüm güler tüm ümitlerim yıkılmıştı bakalım yarın inşallah yeşerecek