- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Kizlar 9 günüm geçti adet olmadim testte yapmadim adetlerin düzenlidir gecen ayi sadece 3 gün değerlendirebildim hamilelige dair bir belirtim yok hala bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun cnm belirtin varmiydi ben kendimi hic hamile hissetmiyorum korkuyorum test yapmaya bende hic belirti yokhemen eczaneden bir test al bence benim adetlerim düzensiz oldugu halde 1,2 gün gecikmede bebiş çıktı :)
Benim durumu şöyle anlatayim canim 4 temmuz adet gunumdu gunumden önce 3 gün günde bir yada iki defa acik kahve akintim oldu adet olacagim diye 3 gün pedle gezdim ve olmadim. Ara ara hafif agrim oldu hep adet olacagim diye bekledim olmadim.iki gün önce yine sanki leke denilmezde pudra pembesi akintim oldu yine olacagim dedim olmadim şuan hic bi şey yok hala bekliyordum G gyasminbendede yoktu canım sadece kasıklarım agrıyordu sol tarafım adet olcakmış gibi halada var o agrı ama çok normalmiş rahim kendini hazırladıgı için agrı yapıyormuşş .. çok merak ettim gerçekten bence al 9 gün gecikme az degil sonuçta
Disari cikarsam test alacagim cnmya denemekten birşey çıkmaz inan git bir test al için rahatlasın :)
Disari cikarsam test alacagim cnm
Test almaya gidiyorum kizlar yüzde 80 negatif cikacakama artik yapacagim
Hayirli ugurlu olsun Allahim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinHamileyim kizlar agliyorum :)) elim ayagim titriyo
Hayirli ugurlu olsun canim, saglikla kucagina alirsın inşallah :)
Hayirli ugurlu olsun canim, saglikla kucagina alirsın inşallah :)