9.hafta bulantilari

clenizz

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
43
8
623
Simdiye kadar hiç olmayan bulanti 2 gündür ince ince Sürekli var. Bir anda artiyor kusturacak gibi sonra hafifliyor :) çok rahatsiz edici 24 saat surekli var. Siz ne durumdasiniz?

O günlerimi hatırladıkça kötü oluyorum 8.haftadan itibaren başlamıştı, kokulardan tiksinti,görünce duyulan tiksinti,kusmalar öğürmeler,sabah işe giderken depresyon hisleri...Allah yardımcınız olsun.

Yemek aralarında ve öncesinde sıvı tüketmeyin,mümkünse azar azar yemekten sonra tüketin
Yoğun yağlı yiyecekler ve mayonez türü soslardan kaçının
Birşeyi faydalı diye zorla yemeyin,vücut istemiyorsa vardır bi hikmeti

sizin ne zaman kesildi acaba kusmalarınız? 8.haftadayım ve ölüyorum sanki. bugün artık kan geldi o kadar çok çıkardım ki

14.haftada hafifledi canım, son 1,5 aydır hamd olsun daha rahatım.

Bende 9+5 Oldum :) cok sukur bulantım hala yok denecek kadar az oluyo ama işin sırrını çözdüm kendi bünyeme göre tabi sabah kalkınca hemen tuzlu bişeyler yada biraz ekmek yiyorum.cok hareketli oldugum zaman bide kokulara maruz kalırsam midem ayaklanıyo.o yuzden dış prtamdan olabildigince uzak kacıyprum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…