Ablacim 20. Haftadan önce yapılan tüm tahminler yanilticidir. Ki en erken 16. Haftada bakılır. Ama şunu unutma ki ne kadar erken o kadar çok yanılma. Kaldi ki 9. Haftada.!!! Az sabır ablacim o günlerde gelecek. Sağlıcakla alın kucagina
Ne alaka böyle konuşma haddini kim veriyor size insan ister istemez bi merak içerisine giriyor bende biliyorum anlaşılmayacağını bi akıllı siz değilsiniz.
Ablacim 20. Haftadan önce yapılan tüm tahminler yanilticidir. Ki en erken 16. Haftada bakılır. Ama şunu unutma ki ne kadar erken o kadar çok yanılma. Kaldi ki 9. Haftada.!!! Az sabır ablacim o günlerde gelecek. Sağlıcakla alın kucagina
Bu haftalardaki tahminler inanın sadece gerçekliği olmayan tahminler insan merak ediyor ama kese şekline göre benim de hep erkek gibiydi , 17. Haftadayız ve kız , o yüzden 16. Haftayı bekleyin
Ne alaka böyle konuşma haddini kim veriyor size insan ister istemez bi merak içerisine giriyor bende biliyorum anlaşılmayacağını bi akıllı siz değilsiniz.
Canım bende senin gibiyim çok merak ediyorum haklısın burda dalga geçilecek bir şey yok bazen insanlar gerçekten çok tuhaf kadın size sormuş ne güzel varsa yorumun yaz yoksa dalga geçmek nedir ben bir kaç yere baktırdım kız dendi 1 kişi erkek dedi hayırlısı olsun evlat bu cinsiyet fark etmez tabikide ama insan merak ediyor ben tamamen hisetigimi söylüyorum bence kız hayırlısı ile gelsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah