9 haftalık cinsiyet tahmini

Ablacim 20. Haftadan önce yapılan tüm tahminler yanilticidir. Ki en erken 16. Haftada bakılır. Ama şunu unutma ki ne kadar erken o kadar çok yanılma. Kaldi ki 9. Haftada.!!! Az sabır ablacim o günlerde gelecek. Sağlıcakla alın kucagina

Cok gec kalmissiniz, keske yumurta dollenince hemen gelip basvursaydiniz. Bu saatten sonra kimse tahminde bulunamaz artik
Ne alaka böyle konuşma haddini kim veriyor size insan ister istemez bi merak içerisine giriyor bende biliyorum anlaşılmayacağını bi akıllı siz değilsiniz.

Tahmin yapamayız sadece hissettiğimizi söyleriz çünkü kese teorisi vs bunlar hep doğruluğu olmayan şeyler. Ha hissimi söyleyeyim bence erkek bebek

Tahmin yapamayız sadece hissettiğimizi söyleriz çünkü kese teorisi vs bunlar hep doğruluğu olmayan şeyler. Ha hissimi söyleyeyim bence erkek
Teşekkür ederim insan ister istemez heyecanlanıyor burdaki hamişlerde görüyorum böyle konuları bende sormak istedim

Doğru söylüyorsunuz da insan işte bi heycana kapılıyor tabiki en iyi sonuç bahsettiğiniz haftalarda olur yine de teşekkür ederim

Bu haftalardaki tahminler inanın sadece gerçekliği olmayan tahminler insan merak ediyor ama kese şekline göre benim de hep erkek gibiydi , 17. Haftadayız ve kız , o yüzden 16. Haftayı bekleyin

Ne alaka böyle konuşma haddini kim veriyor size insan ister istemez bi merak içerisine giriyor bende biliyorum anlaşılmayacağını bi akıllı siz değilsiniz.
Canım bende senin gibiyim çok merak ediyorum haklısın burda dalga geçilecek bir şey yok bazen insanlar gerçekten çok tuhaf kadın size sormuş ne güzel varsa yorumun yaz yoksa dalga geçmek nedir ben bir kaç yere baktırdım kız dendi 1 kişi erkek dedi hayırlısı olsun evlat bu cinsiyet fark etmez tabikide ama insan merak ediyor ben tamamen hisetigimi söylüyorum bence kız hayırlısı ile gelsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…