M Marsigo1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2022 86 13 8 31 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsigo1 #1 9 haftalık hamileyim kanamam oluyor bu normal mi? Yaşayanlar var mı tecrübeli anneler bilgi verebilir mi lütfen
9 haftalık hamileyim kanamam oluyor bu normal mi? Yaşayanlar var mı tecrübeli anneler bilgi verebilir mi lütfen
Elifk61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 1.174 1.215 83 28 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsigo1 #2 Marsigo1 .!.: 9 haftalık hamileyim kanamam oluyor bu normal mi? Yaşayanlar var mı tecrübeli anneler bilgi verebilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Doktora gittinizmi?
Marsigo1 .!.: 9 haftalık hamileyim kanamam oluyor bu normal mi? Yaşayanlar var mı tecrübeli anneler bilgi verebilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Doktora gittinizmi?
M Marsigo1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2022 86 13 8 31 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsigo1 #3 Elifk61 .!.: Doktora gittinizmi? Genişletmek için tıkla... Gitmedim çünkü bir bilgim yok netten bakıyorum normal yazan siteler var o yüzden tecrübeli anneler yardımcı olsun diye yazdım ne yapılması gerektiğini
Elifk61 .!.: Doktora gittinizmi? Genişletmek için tıkla... Gitmedim çünkü bir bilgim yok netten bakıyorum normal yazan siteler var o yüzden tecrübeli anneler yardımcı olsun diye yazdım ne yapılması gerektiğini
Nurdan17 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 3 1 6 25 19 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Marsigo1 #4 Marsigo1 .!.: 9 haftalık hamileyim kanamam oluyor bu normal mi? Yaşayanlar var mı tecrübeli anneler bilgi verebilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Bende şuan 9+2 haftalık hamileyim sonucunuz ne oldu hastaneye gitmedim burdan bakmak istedim ama şuan bebeğinizin durumu nasıl
Marsigo1 .!.: 9 haftalık hamileyim kanamam oluyor bu normal mi? Yaşayanlar var mı tecrübeli anneler bilgi verebilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Bende şuan 9+2 haftalık hamileyim sonucunuz ne oldu hastaneye gitmedim burdan bakmak istedim ama şuan bebeğinizin durumu nasıl