9 haftalık gebelik

Annelikhayalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
78
41
38
30
Bebeğim canım herşeyim 4 yılımın özlemi 9 haftalık olduk sabırsızlıkla bekliyorum herşeyden önce sağlıklı olması önemli benim içime hep kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz ??
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelim duyguyu

Eklentiler

• 32B6C09E-7BFD-4CA7-B26C-9937CCF14C50.webp
    32B6C09E-7BFD-4CA7-B26C-9937CCF14C50.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 1.030
valla öyle teoriden falan anlamam ama sanki benim ultrason resmimi koymuş gibisiniz. kese ve duruş aynı. benimki kız :)

Bebeğim canım herşeyim 4 yılımın özlemi 9 haftalık olduk sabırsızlıkla bekliyorum herşeyden önce sağlıklı olması önemli benim içime hep kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz ??
Hayırlı olsun canım♥️

Sankı sizi başka bir uygulamada daha gördüm isim vermıym belkı yasaktır 😁 ben erkek gibi hissettim bu arada

Sağol cnm hislerin ne diyor senin ☺
Valla oğlan olsun kız olsun eli yüzü düz olsun sağlığı yerinde olsun öncelikle 😊 ama sanki kız gibi pek anlamam ama 2 kız kardeşim var küçük annemin ultrason fotoları da böyleydi ♥️ bize de nasip olsun inşallah bu tatlı meraklar 🥰

Bende pco var ilaç iğne birki kocakarı hacı hoca naptımsa olmadı en son azcık kilo vermeyi denedim bir de hamile kaldığım ay rüya görrdüm çok şükür oldu pconun tek çaresi kilo bence

Back
X