- 21 Haziran 2018
- 78
- 41
- 38
- 30
- Konu Sahibi Annelikhayalii
-
Hayırlı olsun canım kaç haftalıkvalla öyle teoriden falan anlamam ama sanki benim ultrason resmimi koymuş gibisiniz. kese ve duruş aynı. benimki kız :)
Hayırlı olsun canımBebeğim canım herşeyim 4 yılımın özlemi 9 haftalık olduk sabırsızlıkla bekliyorum herşeyden önce sağlıklı olması önemli benim içime hep kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz ??
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelim duyguyu
Sağol cnm hislerin ne diyor seninHayırlı olsun canım♥
Sankı sizi başka bir uygulamada daha gördüm isim vermıym belkı yasaktırBebeğim canım herşeyim 4 yılımın özlemi 9 haftalık olduk sabırsızlıkla bekliyorum herşeyden önce sağlıklı olması önemli benim içime hep kız doğuyor siz ne hissediyorsunuz ??
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzelim duyguyu
Valla oğlan olsun kız olsun eli yüzü düz olsun sağlığı yerinde olsun öncelikleSağol cnm hislerin ne diyor senin ☺
Doğru heryere yazıyorum hislerimi o kadar mutluyum ki çok şükürSankı sizi başka bir uygulamada daha gördüm isim vermıym belkı yasaktırben erkek gibi hissettim bu arada
Cok sevındım canım senın adına inşallah hayırlısıyla kucagına almakta nasıp olurDoğru heryere yazıyorum hislerimi o kadar mutluyum ki çok şükür
Sağol canımCok sevındım canım senın adına inşallah hayırlısıyla kucagına almakta nasıp olur
Rabbim sana da nasip etsin inşallahÇok sevindim bebek hasreti çekiyorum ben de. Deneyimlerinizi paylaşır misiniz
sağol canım, yarın 18 haftalık insallahHayırlı olsun canım kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?