9 haftalık gebelikte iliski sonrasi kanama

oyas23

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
179
63
13
39
Arkadaşlar merhaba 9 haftalık suan hamileliğin doktorum iliski serbest dedi fakat bugün iliski sonrasi hemen pembe lekelenmem oldu ama kısa sürdü suan üstünden 3 saat geçti bi ağrı yada kanama yok doktoru mu aradım ağrı ve kanama olursa görmem gerekiyor dedi sunalım korkulacak bisi yok dedi konu hakkında bilgisi olan yada yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz

rahip agzı kanamıştır bir şey olmaz bende de olmuştu

doktorun
Düşük ile ilgili bisi olsa kanama deeam ederdi dimi
uz yönlendirir sizi bence ilişkide artık daha dikkatli olun bendede aynı durum olmuştu,her kanama düşük belirtisi değil ama siz yinede tedbiri elden bırakmayın...sağlıklı doğumlar....

ayyy benim tabum da bu. 40 hafta +40 gün kardeş kardeş uyuduk eşimle ama biz de durumlar biraz sıkıntılı idi. şimdi düşünüyorum hamile olsam yine sanırım 12-13 hafta korkudan bişi yapamam. o_O

bu arada düşük tehlikesi olunca kanama devam ediyor, kahverengi geliyor önce bir de pembe değil.

ilk hamileliğimde 9 ay serbestti :)

ama bu durumu yaşamadım, biraz dinlen ve eğer devam etmezse bebekle ilgili değildir.
devam ederse acilen doktora git.
umarım sorun olmaz :)

Doktorum 14e kadar önermiyorum demişti.
Bende de oldu pembe lekelenme, ardından kanama.
İlaç falan kullandım ama tedbir amaçlı.
Adet ağrısı gibi ağrın olmadıkça korkma demişti.

Hepinizin yorumlarına önem veriyorum arkadaşlar bn 2 hafta önce doktora gittiğimde yumuşak olarak iliski serbest demişti iki hafta bekledim yinede yapmadık dsimde bu konuda çok anlayışlı aslında ama oldu ışte dayanamdikmi diyim ne dersem diyim sizde ole bebeğim olan an kadar çok üzülmüştüm şimdi bu ilişkiyi hata mi olarak kabul edeyim bilmiyorum ama sonuç olarak gerçekten çok korktum esimde aynı şekilde üzerinden saatler geçti Allahım a binlerce şükürler olsun bisi yok ara verdik tabiki gerekirse hiç yapmam bebeğim bnmde kalsın başka bisi istemem

Yok hayır sert değildi çok dikktliyi hatta yarıda kestik kontrol ettik zaten lekenlenmeyi görünce hemen kestik

1 hafta sonra kontrolün var ozmanda kadar için rahat etki dek doktor nda 2 saat lik 3 araba degistitlrip gidebileceği bi yerde yoksa daha önce gitcektima ama bu durumda bide yolla yipratmayim kendimi

Arkadaşlar merhaba 9 haftalık suan hamileliğin doktorum iliski serbest dedi fakat bugün iliski sonrasi hemen pembe lekelenmem oldu ama kısa sürdü suan üstünden 3 saat geçti bi ağrı yada kanama yok doktoru mu aradım ağrı ve kanama olursa görmem gerekiyor dedi sunalım korkulacak bisi yok dedi konu hakkında bilgisi olan yada yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
Bende de olmuştu doktor 12.haftaya kadar iliskiyi yasaklamisti

Pembe akintimiyid sizinkide sonra kesildi dimi sıkıntı olmadi

Back
X