• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 haftalık gebelikte lekelenme!!

benimucizem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
118
51
13
Kızlar merhaba ben 8+6 haftalık hamileyim bugün açık kahverengi lekelenmem başladı başta idrarımı yaptıktan sonra peçeteye geldi sonradan günlük pedime biraz daha fazla gelmiş korkuyorum siz düşük olabilir mi 🥺

Kızlar merhaba ben 8+6 haftalık hamileyim bugün açık kahverengi lekelenmem başladı başta idrarımı yaptıktan sonra peçeteye geldi sonradan günlük pedime biraz daha fazla gelmiş korkuyorum siz düşük olabilir mi 🥺
dr nuzu arayın yada acile gidin panik yapma inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Canim geçmiş olsun bende 8 +6gunlugum bugun lavaboda sonra kahverengi çamur tortulari bir iki tane içinde vardı akıntı sildikce devam ediyo korkuyorum

Canim geçmiş olsun bende 8 +6gunlugum bugun lavaboda sonra kahverengi çamur tortulari bir iki tane içinde vardı akıntı sildikce devam ediyo korkuyorum
teşekkür ederim canım mutlaka hemen doktora git hap veriyor ve ayakta durmamaya çalış 1-2 güne geçti benim haptan sonra birde ilişki olduysa ondan dolayı da olabiliyormuş

Progestan 200 içiyorum 2 aydir ben her ihtimale karşı vermişti doktor
anladım canım o zaman bol bol istirahat etmen lazım kendini yorma bizler için ev dağınıl ve pisken yatmak çok zor oluyor ama bebiş için mecburuz çok dikkat et kendine her ihtimale karşı doktora görün bence belki başka bir şey söyler 🌹

Back
X