9 haftalık gebelikte moral bozukluğu

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
Mrb arkadaşlar yazmıştım ama cvb alamadım tekrar yazıyorum fikri örnek olan varsa sevinirim..bastan yazıyorum sat 18 mart..27 nisanda dr gttım kese minicik göründü beta hcg 800 küsür cıktı dr üç dört haftalık dedi..11 mayısta yolk kesesi göründü..bir hafta snra yanı gecen pazartesi gttım ne bebek ne embriyo vardı..iğne kullanıyordum kes dedi bu pazartesi yine gidicem düşer zaten ümit yok Vs dedi.kese büyümüş..sormak istiyorum sata göre 9haftalık sizce ümit var mı..dr kendiliğinden düşer ilaç Vs gerek yok bakarım istersen kürtaj olursun dedi şuan hiç belirtim yk

Birde iki hafta önce baska dr gitmiştim ozaman o dr direkt boş gebelik kürtaj Vs demişti. Onun verdiği ultrason kağıdında sata göre 7 hafta 4 günlük ama ultrasonda kese resmine göre 4 hafta 5 günlük oldugu yazıyor...dört gün snra kendi dr uma gittiğimde yolk sac görünmüştü...onun kağıdında yazmıyor sadece sat. Var...sizce böyle bir gec döllenme olabilir mi kendi dr um umutsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…