Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynen ben de 9,5 haftalıgım sanırım cunku ultrason ve sat farklı cıkıyor :) uyku düzenim berbat oldu,bi türlü yatış pozisyonuma alışamıyorum rahat edemıyorum çok gaz sancım var,akşamları midem çok yanıyor hepsi bu
bende bir sey soryaım kızlar ben enson doktor kontrölüne 6 haftalıkken gittim doktorum bana bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi ama bensimdi buradaki hamile arkadaslarıma bakıyorum hepsi nerdeyse 2 haftada bir dokktor konreline gidittiğini bahsediyor acaba doktor secimini iyi yapmadımmı diye düsünüyorum
selam kizlar ben sat'a gore 9+5 gunlugum.
Ultrasonda 8+4 gunluk.Bende de cok fazla halsizlik var.Gecen haftalarda bulantim cok fazlaydi ama cikartmadim. Inanir misiniz ev isi nedir yemizlik nedir unuttum.Surekli yataktayim,yada uzaniyrum.Bu gunler de gececek.
hepinizi opuyorum, sevgiler
Bende 9 haftalık canım 5 haftalıkken gözüktü 6 da gözüktü 7 de gözükmedi çok endişeliyim yarın randevum var Allah’ın izniylekızlar bende 9+4 günlük hamileyim ama hiç belirtim yok sadece bel ağrım var ve geceleri hiç uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuk sizde ne gibi değişimler var ?
Bende 9 haftalık canım 5 haftalıkken gözüktü 6 da gözüktü 7 de gözükmedi çok endişeliyim yarın randevum var Allah’ın izniyle doktor hemen kürtaj dedi özeldeki araştırma hastanesi bekle bir hafta dedi piskolejim bozuldu benim gibi olan varmı acaba![]()
Bende 9 haftalık canım 5 haftalıkken gözüktü 6 da gözüktü 7 de gözükmedi çok endişeliyim yarın randevum var Allah’ın izniyle