9 haftalık hamileler buraya

elfy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
64
1
86
Bursa
kızlar bende 9+4 günlük hamileyim ama hiç belirtim yok sadece bel ağrım var ve geceleri hiç uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuk sizde ne gibi değişimler var ?

canım aynen ben de 9,5 haftalıgım sanırım cunku ultrason ve sat farklı cıkıyor :) uyku düzenim berbat oldu,bi türlü yatış pozisyonuma alışamıyorum rahat edemıyorum çok gaz sancım var,akşamları midem çok yanıyor hepsi bu

canım aynen ben de 9,5 haftalıgım sanırım cunku ultrason ve sat farklı cıkıyor :) uyku düzenim berbat oldu,bi türlü yatış pozisyonuma alışamıyorum rahat edemıyorum çok gaz sancım var,akşamları midem çok yanıyor hepsi bu

mrwa mrb evet geceleri okadar çok uyanır oldum ki sağ sol derken sabah oluyor .Demek sende 9,5 haftalık hamilesin aynıyız hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin bazen kasıklarımda batma oluyor sende de oluyor mu ?
Birde şunu söylym eğer ultrasonla sat tutmuyorsa geç yumurtlamış olabilirsin herşey yolunda olsunda bunlar önemli değil canım sat nezaman senin ?

Son düzenleme:
bende 8 hafatlık gebeyim ama kızlar sikeyetlerim sizinden daha fazla asırı miğde bulantısı miğdedemde yanma gaz ve kabızlık sorunu ayrıca gecelri hiç soluksuz uyuyamıyorum devamlı ya vcye yada öle gaz sancısından uyanıyorum dilerim tez zamanda bunlarıda atlatırız

bende bir sey soryaım kızlar ben enson doktor kontrölüne 6 haftalıkken gittim doktorum bana bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi ama bensimdi buradaki hamile arkadaslarıma bakıyorum hepsi nerdeyse 2 haftada bir dokktor konreline gidittiğini bahsediyor acaba doktor secimini iyi yapmadımmı diye düsünüyorum

selam kizlar ben sat'a gore 9+5 gunlugum.
Ultrasonda 8+4 gunluk.Bende de cok fazla halsizlik var.Gecen haftalarda bulantim cok fazlaydi ama cikartmadim. Inanir misiniz ev isi nedir yemizlik nedir unuttum.Surekli yataktayim,yada uzaniyrum.Bu gunler de gececek.:12:
hepinizi opuyorum, sevgiler

bende bir sey soryaım kızlar ben enson doktor kontrölüne 6 haftalıkken gittim doktorum bana bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi ama bensimdi buradaki hamile arkadaslarıma bakıyorum hepsi nerdeyse 2 haftada bir dokktor konreline gidittiğini bahsediyor acaba doktor secimini iyi yapmadımmı diye düsünüyorum

aysag mrb bende bursada iyi bir doktora gidiyorum en son 7 haftalıkken gittim benide 1 ay sonra çağrdı merak etme bende şimdi 7 ocak tarihini bekliyorum .Çok sık gitmenin faydası yok bence ben ilk hamileliğimde kaybettiğim bebeğimde her hafta gitmiştim hep alttan muayne etmişti 8+4 kaybetmiştim bebeği o yüzden rahat ol.Bende çok merak ediyorum ama sakin sakin bekliyorum sende öyle yap hadi bakalım umutla yarınlara ....

selam kizlar ben sat'a gore 9+5 gunlugum.
Ultrasonda 8+4 gunluk.Bende de cok fazla halsizlik var.Gecen haftalarda bulantim cok fazlaydi ama cikartmadim. Inanir misiniz ev isi nedir yemizlik nedir unuttum.Surekli yataktayim,yada uzaniyrum.Bu gunler de gececek.:12:
hepinizi opuyorum, sevgiler

şimdi yatalım kızlar 7 ay sonra ayakta olucaz inşallah ....

kızlar bende 9+4 günlük hamileyim ama hiç belirtim yok sadece bel ağrım var ve geceleri hiç uyuyamıyorum uyku düzenim çok bozuk sizde ne gibi değişimler var ?
Bende 9 haftalık canım 5 haftalıkken gözüktü 6 da gözüktü 7 de gözükmedi çok endişeliyim yarın randevum var Allah’ın izniyle

Bende 9 haftalık canım 5 haftalıkken gözüktü 6 da gözüktü 7 de gözükmedi çok endişeliyim yarın randevum var Allah’ın izniyle doktor hemen kürtaj dedi özeldeki araştırma hastanesi bekle bir hafta dedi piskolejim bozuldu benim gibi olan varmı acaba :(

Back
X