9 haftalık hamileyim

fadiyez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
937
8
118
Herkese merhaba arkadaşlar...
9 haftalık hamileyim şu ana kadar hiç bir sıkıntım olmadı geçen hafta doktora gittim doktor bana bebeğin olduğu yerde miyom olduğunu ve su kesesinin az olduğunu söyledi benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa bana bigi verebilirlermi? benim ilk bebeğim çok korktum, şu ana kadar bir problem olmadığını söyledi doktor. Bu arada bebek canlanmış ve kalp atışlarını duydum çok duygulandım, sizce herhangi bir sorun yaşarmıyım gelişimiyle ilgili bana acil cevap verin lütfen...Şimdiden ilginize çok teşekkür ediyorum.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Yok mu arkadaşlar benimle aynı sorunu paylaşanlar veya yakınlarınızda olan düşünceleriniz benim için çok önemli....

benim arkadaşımın bekarlıkta 7cmlik miyomu vardı. sıkıntısız doğum yaptı ama sorunu senle aynımı bilemiyorum canım. Rabbim yardımcın olsun. sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim

merhaba sevgili anne adayı.. forumu takip ederim ama çok sık yazmadığım için özelden msj atamadım size.. bende bir anne adayıyım allah herkese bu duyguları yaşatsın ben seve seve okumaya razıyım umarım çok geç kalmamışımdır bana bu anlamda geri dönersen sevinirim.. inşalla istediğin en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın.. bu arada ismim müge..

arkadaşımın da şöyle bir problemi olmuştu, rahme çok yakın miyomu vardı özel doktora gidiyordu çok abarttı doktor düşük tehliken var, doğumun sezaryen olmalı kesinlikle demiş. Arkdaşım çok doktora gitti hepsi başka şeyler söyledi. senin gibi korku dolu günler geçirdi ama hepsi boşu boşunaymış. devlet hastanesinde çok iyi bir doktora gitti 6 aylıkken ve miyomun hiç bir tehlike yaratmayacağını hatta küçülebileceğini söylemişti doktor. veeeee normal doğumla şeker mi şeker bir kız bebeği oldu sağlıkla... o yüzden çok endişelenme tek doktora da bağlı kalma bence Allah şifa versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…