9 haftalık kanama

busetpc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
19
0
1
27
Merhaba 9 haftalık hamileyim kanamam oldu doktorum progestan verdi 2 gün kullandım kesildi şimdi tekrar bi kanamam oldu kanama yaşayan var mi korkuyorum

Doktor ne dedi peki... Benimde ilk haftalarda kanamam olmustu dr sorun olarak gormedi bi kac hafta sonra kesildi

Doktor ne dedi peki... Benimde ilk haftalarda kanamam olmustu dr sorun olarak gormedi bi kac hafta sonra kesildi
Dr zarından geliyor kanama dedi bebek hareket etmeye başlamış maşallah dedi kalp sesimizi de duyduk progestan fitil verdi 2 gündür kullanıyorum aksi bir durum yoktu bugün tekrar başladı kanamam kahverengiye dönüyor mu takip et dedi parça gelmediği taktirde endişelenme dedi

Dr zarından geliyor kanama dedi bebek hareket etmeye başlamış maşallah dedi kalp sesimizi de duyduk progestan fitil verdi 2 gündür kullanıyorum aksi bir durum yoktu bugün tekrar başladı kanamam kahverengiye dönüyor mu takip et dedi parça gelmediği taktirde endişelenme dedi
Doğru demiş hersey yolundaysa endiselenme hic.. ayni yollardan gecen biri olarak zor biliyorum ama sorun yoksa sikinti olmaz

Çok şükür.. ben de korkuyorum kanamalardan sebep bebeğime bir şey olucak diye içim içimi yiyor

Merhaba 9 haftalık hamileyim kanamam oldu doktorum progestan verdi 2 gün kullandım kesildi şimdi tekrar bi kanamam oldu kanama yaşayan var mi korkuyorum
Merhaba progestan iğne de kullanıyor musunuz ? Benim 6 haftalıkken pembe akıntım gelmişti doktorum kan tahliliyle progestan seviyeme bakmıştı .düşük çıktığı için kanamam çok olmamasına rağmen hem hergun vurulan progestan iğne hemde günde 3 kere fitil vermişti.progestan seviyem yükselince iğneyi kestik.

Kızlar 10+4 üm ve ikiz ne bulantı ne kusma yaşamadığım gebeliğimde bugün sabah birden kanamam oldu. Dr gittim bebekler büyümeye çalışıyorlar o da kanamaya sebep olmuş kan damarı denk gelmiş dedi zaten Protestan iğne ve fitil kullanıyorum devam et dedi dinlen dedi kaç gün sürer peki bu kanama hafif arada gelen kaşık ağrım var

Back
X