9 kilo aldım normal mi?

cansuyum26

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
90
20
288
39
merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum. ben çok çok aldığımı düşünmüyorum kendım için. ama karnım 5 aya göre çok büyük. görenler 7 aylık falan sanıyo bu normaşlmi..

canım bende 21 haftalığım 9 kılo aldım dun doktor çok kızdı.eğer boyle almaya devam edersen erken doğum olur.bebekte hastalık oluşur tansıyon kalp vb. ve bu hastalıklar 30 haftadan ıtıbaren başlar dedi onun için önümüzdeki 3 ay kılo alma dedi.bende dıyete başladım hamur işi ve şekerli gıdaları çıakdım zaten vıtamın hapı ve kan hapı içiyoz iştah açıyolar ama bebeğimiz sağlığı için kısmak lazım

Ben 18 haftalık hamileyim toplamda 2 kilo aldım. Doktorum durumdan memnun.Gebelikten önce daha iştahlıydım. Şimdi eskisi kadar iştahlı değilim nedense, tabi bebeğim için yediklerime dikkat ediyorum, dünkü kontrolümüzde onunda kilosu gayet iyi çıktı.

3 aydan sonra bulantılar azalınca ister istemez alıyosunuz kilo, bende geçen ay 4 kilo birden almştım doktorum banada kızdı :( ama geçen aydan bu aya kadar sabitledim kilomu, sonuçta kilo yapan şeyler belli yememeğe çalışıyorum fazla özellikle geceleri şuan 32 haftalık hamileyim 54 kilo ile başlamıştım 63 kiloyum doğuma kadar hedefim en fazla 3 kilo daha almak :51:

Bende 63 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 21 haftalık hamlileyim kilom 60.Karnım çok belirsiz gibi duruyor. 9kilo bana da biraz fazla geldi.

ilk gebeliğimde kilo almıştım ama bunda 4 kilo verdim ve haftaya 6 aylığım. 9 kilo çok değil. ilk 3 ay kilo alınmasa da 6 aya kadar alınan kiloları anne alıyor 7-8-9 aylarda annenin kilo alımı duruyor ve bebek almaya başlıyor (dün gittiğim doktorumun söylediği) ben de ilk kızıma hamileyken 6. aydan sonra hiç kilo almadım ama çok yediğim için 12 kilo aldım. şimdi oğlumda kilolu hamile kaldığım için yememe dikkat edince 4 kilo verdim. 9 kilo fazla değil. bundan sonra dikkat etmen şartıyla normal.

merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum. ben çok çok aldığımı düşünmüyorum kendım için. ama karnım 5 aya göre çok büyük. görenler 7 aylık falan sanıyo bu normaşlmi..

canim cok fazla bu. ben 5. ayimda kilo almaya basladim .su an 6. ayimdayim daha 4 kilo aldim toplam.
biraz yediklerine dikkat et ve duzenli egzersiz yap.

Yanlış hatırlamıyorsam ve okudugum kadarıyla zayıfken hamile kalanlar gebelikleri boyunca 10-15 kilo arası alması normal, kiloluyken hamile kalanlarda ise 5-6 kilo almak normal diye biliyorum..
Bende 50kilo ile hamile kaldım ve şu an 5. ayıma girdim 53,5 kilo olmuşum..Rabbim cümlemize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.

9 kilo çok. böyle giderse toplamda 20 kilonun üstüne çıkarsın. ilk altı ay yada şöyle söyleyim 25 hafta falan hiç kilo almasan da oluyor. ç
nkü bebek çok küçük. sonra zaten alıyorsun. hele son ay..... sanki yemesen de alıyorsun

ben de fazla kilo alanlardanım 47 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum yani 20 haftada 7 kilo aldım.Doktorum önemsemiyor zayıf olduğun için proBlem değil diyor.Toplamda zaten bana 16 kilo hedef koymuş.Bu hedef kilolu hamile kalanlarda 12 kilo imiş.Zayıflar daha fazla kilo alabilirmiş.rejim yapmak benim için çok zor olurdu çünkü sürekli midem kazınıyor üstelik hiç bulantım da olmadığından ilk hamile kaldığım zamandan beri iştehim çok fazla açık.

Back
X