Gebeliğe Hazırlık 9 milyon sperm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor canım ama imkansız değil tabiki Allah büyük ol derse olır benim eşimin ilk testi 0 spermdi azosperm dendi ikinci 15 milyon şuan 45 milyon çok şükür bu değişkenlik gösteren bi durum takviyelerle bile çoğalabilir içini ferah tut
Canım merhaba ne yaptığınız da azospermken 15 milyona yükseldi maşaaallah ya bizde de ayni problem var

Canım merhaba ne yaptığınız da azospermken 15 milyona yükseldi maşaaallah ya bizde de ayni problem var
bizim çok uzun ya ilk 3 milyondu 15milyon yaptık o zamanlar hamile kalabilirmişim ama kısmet işte olmadı. sonra 4 milyona düştü yine ameliyat oldu eşim varikoselden olalı da 6.aya girdik şimdi de 9 milyon birsürü şey uyguluyorum uygulamadığım şey kalmadı . artık duaya kaldı işimiz. tek isteğimiz normal yolla ama oda olmassa artık aşılama için yükseltmeye çalışcaz. inşallah tüp bebek derecesine gelmeyiz oda çok pahalı :(

Merhaba canım erkek spermi 3 ayda bir yenilenirmiş ve her testte farklı çıkabilirmiş biz biraz yediklerimize dikkat ettik zeytinyağı kullandım hep kızartma asitli yok hergün yumurta haşlama hergün hurma hergün zem zem suyu bş ballı karışım hazırlattık düzenli şekilde yedi eşim bize fayda etti sizinde 0 mı canlı sperm

Merhaba canım erkek spermi 3 ayda bir yenilenirmiş ve her testte farklı çıkabilirmiş biz biraz yediklerimize dikkat ettik zeytinyağı kullandım hep kızartma asitli yok hergün yumurta haşlama hergün hurma hergün zem zem suyu bş ballı karışım hazırlattık düzenli şekilde yedi eşim bize fayda etti sizinde 0 mı canlı sperm
1 Yıl önce 0 dı sonra 5 oldu en son Temmuz’da baktık şimdi ne kadar bilmiyoruz ama tedaviye devam bakalım rabbim ne göstericek, çok sevindim sizin adınıza

merhaba kuzum. bizde dikkat ediyoruz yediklerimize ama birsürü kürde yapıyorum takviye ilaçlarıda alıyo şuan nisan sonu gibi gidicez işte tekrar :( ileri hareket 0 ileri yavaş olan %22 , yerinde hareketli %28 hareketsiz %50

merhaba kuzum. bizde dikkat ediyoruz yediklerimize ama birsürü kürde yapıyorum takviye ilaçlarıda alıyo şuan nisan sonu gibi gidicez işte tekrar :KK43: ileri hareket 0 ileri yavaş olan %22 , yerinde hareketli %28 hareketsiz %50
Kürleri aynı anda yapma canım iyi değil inşallah iyi sonuçlar alırsın

valla ara vererek yapıyorum zaten her gün değil bigün keçikoynuzu kaynatıyorum onu içiyo bigün pekmezini . bide zeytinyağlı incir yaptım onuda 2 günde bir yiyo öyle işte kuzum
İyi canımm inşallah güzel sonuçlar alırsınız zor durumlar çok allah yardımcımız olsun

evet vardı %30 flandı
Korkmana gerek yok o zaman benşmde eşim ameliyat olundu.onunda ireli hareketlilik 45den 17ye düşdü.doktor merak etmeyin yavaş yavaş kalkıcakdır dedi.ama siz yene ceviz bal keçi buynuzu karışımı ver dedi 6 ayda bekleme süresi verdi

Korkmana gerek yok o zaman benşmde eşim ameliyat olundu.onunda ireli hareketlilik 45den 17ye düşdü.doktor merak etmeyin yavaş yavaş kalkıcakdır dedi.ama siz yene ceviz bal keçi buynuzu karışımı ver dedi 6 ayda bekleme süresi verdi
inşallah olur tek isteğim artık hayırlı bi evlat. bi olsa herşeyimize merhem olucak

Bize de varikosel 2 seviye teşhis konuldu.Ameliyat önermedi.ilaç kullanmak isterseniz kullanın keci boynuzu pekmezi kullanın dedi 3 ay sonra tekrar bakacak.bu ay doluyor.Umarim artık hepimiz evlat sahibi oluruz.biz henüz ilaç denemedik pekmez deniyoruz umarım faydası olur.

Kızlar bende iki seferdir ovülasyon denemesinde başarısız olunca eşim doktora gitti eşimde 16 milyon sperm varmış %30 hareketli %70 hareketsizlik çıktı klomen trental hap verdi birde proxymen ben hemen bir tarif buldum iki kavanoz yaptım isterseniz verebilirim eşime de her gün sabah akşam çakşır suyu içiriyorum doktor bu değerlerle düşük ihtimal de olsa hamile kalabileceğimi söyledi üç ay sonra yine gideceğiz varikosellik hiçbir şeyin yok dedi

Back
X