9 yaş çok büyük bir yaş farkı mı?

tinymoore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
4
0
86
Çanakkale
Merhaba ablalarım.21 yaşındayım ve üniversitede okuyorum.kısa bir süre önce benim fakültemden başka bir fakültede araştırma görevlisi olarak görev yapan birisiyle tanıştım.daha doğrusu o benimle tanıştı.yaklaşık 10 gündür görüşüyoruz.ve şu ana kadar sorun olabilecek bir şey çarpmadı gözüme.daha birbirimiz çok az tanımamıza rağmen şu ana kadar konuştuğumuz konularda çok büyük fikir ayrılıklarına düşmedik.bana karşı çok kibar, yardımcı ve esprili.ve oldukça fazla hoşlanmaya başladım ondan..ancak aklıma şöyle bir şey takılıyor.kendisi benden 9 yaş büyük ve bana yaş mevzusunu sorun edip etmeyeceğimi sordu.ben de denemeden hiçbir şeyi bilemeyeceğimizi ve uyuşup anlaştığımız sürece bir sorun olmayacağını düşündüğümü söyledim.o da benim yaşıma göre gerçekten olgun ve oturaklı olduğumu, hatta bende ilk dikkatini çeken şeyin benim sakin yapımın olduğunu söyledi.ancak yine de yaşım henüz çok küçük ve çok sınırlı tecrübem var.şu an yaş olayının çok büyük bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum ancak sizin fikirlerinize ihtiyacım var.sizce 9 yaş çok büyük bir yaş farkı mı? yoksa gerçekten belli bir yaştan sonra yaş farkı önemini yitiriyor mu?

Son düzenleme:
21 yaşa 30 yaş bence büyük.30yaşa 39 yaş büyük değil bence ama 21 yaşa 30 yaş kesinlikle büyük..olgun olduğu için dikkatini çekmişin ama yani 21 yaş kıpır kıpır yaş nekadar olgun olursan ol.sadece olgun durduğun için tercih edilmemelisin.30yaşın beklentileri daha çok olur (yalnış anlama cinse anlamında demiyorum o ahlakla ilgili, yaşla ilgli değil)30 yaşında nekadar olursa olsun daha ağır kalır sana 30 yaşında insan olgunlaşıyo gerçekten önemli bi yaş olgunluk farkındalık anlamında çevremde böylegördüğüm kadarıyla..ama senin daha buna zamanın var zorlanırsın..açıkçası ben kızların ergenlikten sonra daha gösterişli olduğunu düşünüyorum ve erkeklerde bü yüzden çok yaş farkı oluğu düşünmüyo ama 21e 30çok geldi..açık söylim 30yaşa 21 çoçuk kalır gibi geldi..bedenen nekadar gösterişli olunsada yaş farkı fiziksel olarak belli olmasada ortada şu gerçek varki senin yaşına karşındakinin yaşı büyük..ben senin yaşına 9 yaşı yakıştıramadım ..umarım anlatabilmişimdir..30 yaşa 39 olur ama 21e 30 olmaz gelio..yani ilerde evladım olduğunda evleneceği zaman böyle bişey danışsa karşı çıkarım tedirgin olurum...erkeklerin yaşı büyükse bayanları kolay kandırabiliyo..hele senin yaşınla karşındaki kişinin yaşı bu duruma çok müsait..biraz karışık oldu ama sanırım anlamışındır..kimseye tü kaka demiyorum bu benim fikrim benim doğrularım..fikrin olumlu olursada mutluluklar dilerim

cevabınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim :) 21 yaş kıpır kıpır bir yaş demişsiniz.hak veriyorum.inanın böyle bir şey yaşayacağım aklıma bile gelmezdi ve bu olaydan önce benim için 5-6 yaş bile çok büyük bir yaş farkıydı.ancak gözlemlediğim ve tanıdığım kadarıyla hayattan zevk almasını bilen biri.ben sık sık yurt dışına çıkan biriyim.ayda 2 ya da 3 kez düzenli olarak yurt dışına çıkıyorum.tabi daha çok ailemle birlikte..ve öğrendim ki o da yanı şekilde yurt dışına çıkmaktan keyif alan ve sık sık yeni şeyler denemeyi seven biri.eğer ilişkimiz devam ederse, görüşmeye devam edersek yazın beraber yurtdışında yakın bir yerlere gidip gezme planı bile yaptık.bir çok konuda benden daha hareketli.ben çok fazla yeni şeyler denemeyi sevmem.ancak görüşmeye başladığımızdan beri benim aklıma bile gelmeyen eğlenceli fikirlerle geliyor sürekli karşıma.yaşantı açısından çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum.ama beklenti konusunda haklısnız.30 yaşındaki bir insan ne istediğini bilen biridir.ben onun kadar her şeyi oturtmuş biri olmayabilirm.kendisi eğer görüşmeye devam edeceksek ciddi bir ilişki istediğini belirtti bana.eğer yaş konusunda sorun yaşayacaksam ileride, beni üzmek istemediğini ve kendisinin de üzülmek istemediğini söyledi.ben de tabi ki ciddi bir şeyler istiyorum.ama bu yine de hemen evleneceğimiz anlamına gelmiyor.daha okulum devam ediyor ve okul bittikten sonra belli bir süre bir program sayesinde mesleğimde tecrübe kazanmak için yurt dışına gideceğim.bu daha bir kaç hafta önce belli oldu.şu an için açıkçası olumlu düşünüyorum ama ileride sorun yaratır mı yaş bundan emin olamıyorum.bunun için sizlerin fikirlerinizi, deneyimlerinizi duymak istedim.cevap ve güzel dileğin için tekrar çok teşekkür ederim.umarım hayırlısı olur :)

Son düzenleme:
Evet aslinda büyük bir yas ama oda senin gibi ayni fikirleri düsünceliri olan biriyse neden olmasinki ?
Hem bazi insanlar var 30 yasinda olasalar bile 21 yasindakilerden daha kipir kipir daha eglenceliler.
Eger siz birbirinizden hoslaniyorsaniz bence olur neden olmasin.
Insallah hayirlisi olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…