Merhaba ablalarım.21 yaşındayım ve üniversitede okuyorum.kısa bir süre önce benim fakültemden başka bir fakültede araştırma görevlisi olarak görev yapan birisiyle tanıştım.daha doğrusu o benimle tanıştı.yaklaşık 10 gündür görüşüyoruz.ve şu ana kadar sorun olabilecek bir şey çarpmadı gözüme.daha birbirimiz çok az tanımamıza rağmen şu ana kadar konuştuğumuz konularda çok büyük fikir ayrılıklarına düşmedik.bana karşı çok kibar, yardımcı ve esprili.ve oldukça fazla hoşlanmaya başladım ondan..ancak aklıma şöyle bir şey takılıyor.kendisi benden 9 yaş büyük ve bana yaş mevzusunu sorun edip etmeyeceğimi sordu.ben de denemeden hiçbir şeyi bilemeyeceğimizi ve uyuşup anlaştığımız sürece bir sorun olmayacağını düşündüğümü söyledim.o da benim yaşıma göre gerçekten olgun ve oturaklı olduğumu, hatta bende ilk dikkatini çeken şeyin benim sakin yapımın olduğunu söyledi.ancak yine de yaşım henüz çok küçük ve çok sınırlı tecrübem var.şu an yaş olayının çok büyük bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum ancak sizin fikirlerinize ihtiyacım var.sizce 9 yaş çok büyük bir yaş farkı mı? yoksa gerçekten belli bir yaştan sonra yaş farkı önemini yitiriyor mu?
Son düzenleme: