9 yaş fark erkeğin küçüklüğü

Ne konuda yetişmiş daha mesleğinde bile yenidir okuduysa…. Dışarıdan öyle gözükür ama evlilik olacaksa çok çeker kadın 🥹
Böyle "kendini yetiştirmiş" bir arkadaşımız vardı aslında eşimin iş arkadaşıydı .. Eve gelen internet görevlisi birlikte yaşadıkları ve kendisinden 9/10 yaş büyük kız arkadaşı için "geçen defa geldiğimde anneniz evdeydi sorunu çözmeye çalıştım " dediğini kahkahalarla anlattığında görüşmeyi kestim😔

Eşim 27 ben 33’dük tanıştığımızda ve 29-35 ile evlendik, 8 senedir de evliyiz. Bizim fark 6 gerçi sizin daha çokmuş ama emsal olması açısından yazdım. Benim eşim olgun ben çocuksuyum biz böyle dengeliyoruz ve yaşla alakalı tek bir sorun dahi yaşamadık niye yaşayalım ki?

Evet arkadaşlar kadından erkek 9 yaş küçük ve adam okumuş,olgun eğitimli 25 yaşında beyfendi sizce ilişkileri nasıl olur?Kadının büyük olduğu ilişkilere yönelik görmüş olduğunuz gözlemler nedir?Sizce nasıl bir durum ama gayet hoş vakit geçirip,birbirlerinden etkileniyorlar.Gözlemlerinizi öğrenmek istiyorum.İyi günler
olmaz

Olabilir gayet neden olmasın, belki bazı problemler çıkabilir evet ama aynı yaşta olduğunuz kişiyle problem çıkmayacağı ne malum. Benim aradığım istediğim belli başlı özellikler var erkeklerde, eğer onlara sahip birini bulsam 9 yaş küçük olmasını takmam.

Back
X