9 yillik iliskinin sonunda intikam ?

eskizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
69
18
3
32
9 senedir beraberdik ailesi yüzünden kendi mücadesizligi yüzünden ayrıldık 2 ay gecmeden akrabasinin kizina evlilik teklifi etti ailesi akraba istiyordu zaten diyorum kizi arayip 9 senedir beraberdik gecen ayrildik yada görüsüyoruz diye icine süphe düşsün sonrada Allaha havale etmek en iyisi diyorum elbet cikarir anlamadim bu kadar kisa zamanda nasil sevdi sizce

9 senedir beraberdik ailesi yüzünden kendi mücadesizligi yüzünden ayrıldık 2 ay gecmeden akrabasinin kizina evlilik teklifi etti ailesi akraba istiyordu zaten diyorum kizi arayip 9 senedir beraberdik gecen ayrildik yada görüsüyoruz diye icine süphe düşsün sonrada Allaha havale etmek en iyisi diyorum elbet cikarir anlamadim bu kadar kisa zamanda nasil sevdi sizce
bence 9 yıl bi kız ile çıkmak , sevgili olmak zaten o insanın evlenmemek için yaptığı uzatmalar.
sizi sevmiş olsaydı böyle mi yapardı.evlilik teklifini size etmez miydi.
kimseyi aramayın.
olan olmuş . biten bitmiş .
bırakın ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar.

9 senenin ardından şu an bir heyecan yaşamış ve o heyecanı büyük bir aşk zannetmiş belli ki.
Bu hep böyle olmuştur maalesef :( uzun süreli ilişki yaşayan erkekler, hemen ardından buldukları ilk kızla evlenme kararı alıyor.
Bir kere ilişkiye alışıyor, biinin varlığına. Ama heyecan istiyor, onu da ilk gördüğü kız da buluyor. Oysa sizinle de öyle başlamıştı. Ve onunla da öyle tükenecek.

9 senenin ardından şu an bir heyecan yaşamış ve o heyecanı büyük bir aşk zannetmiş belli ki.
Bu hep böyle olmuştur maalesef :KK43: uzun süreli ilişki yaşayan erkekler, hemen ardından buldukları ilk kızla evlenme kararı alıyor.
Bir kere ilişkiye alışıyor, biinin varlığına. Ama heyecan istiyor, onu da ilk gördüğü kız da buluyor. Oysa sizinle de öyle başlamıştı. Ve onunla da öyle tükenecek.
belki de dogru söylüyorsun ki öyle dilerim cok cabuk biter

bence 9 yıl bi kız ile çıkmak , sevgili olmak zaten o insanın evlenmemek için yaptığı uzatmalar.
sizi sevmiş olsaydı böyle mi yapardı.evlilik teklifini size etmez miydi.
kimseyi aramayın.
olan olmuş . biten bitmiş .
bırakın ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar.
dogru aslinda

Offff yalnız ben bu hikayenin çok örneğini biliyorum adam köpek gibi pişman bir hayat sürecek

Benimde 9 yillik iliskim bitmisti benzer sekilde kiz aradi biz 4 senedir cikiyoz dedi kizda manyakti oda manyak iki manyak guzel oldular:) ne ugrastim.ne bisey ikiside evlenerek belalarini buldu zaten seninde umrunda olmiycak boyle bi adam icin kilini kipirtdartmaya degmez bosver

Benimde 9 yillik iliskim bitmisti benzer sekilde kiz aradi biz 4 senedir cikiyoz dedi kizda manyakti oda manyak iki manyak guzel oldular:) ne ugrastim.ne bisey ikiside evlenerek belalarini buldu zaten seninde umrunda olmiycak boyle bi adam icin kilini kipirtdartmaya degmez bosver
dogru söylüyorsun aslinda bi an öyle düsündüm

mesela anlatirsan kendimi daha iyi hissederim? inşallah öyle olur
Şimdi o bir hırsla evlenecek. Fotoğraflar falan paylaşılcak. Bu sırada sen tabi çok üzgün olcaksın. Sonra sen biriyle tanışcaksın. Kalbin yeniden çarpacak. Mutlu bir evlilik yapacakken bi bakim şunun sosyal medyasına diyeceksin. Sıradan akrabalarla çekilmiş fotoları göreceksin Birbirine aşkla bakmayan tahammülü bitmiş karı koca fotoğrafları dikkatinden kaçmayacak tabiki. Ve birbirinden pişman yazılar elbette. O gün iyi ki diyeceksin sen de.

dogru söylüyorsun aslinda bi an öyle düsündüm
Ararmi pisman olurmu dersen oluyolar tabiri caizse kopek gibi aradi durdu ama oyle insanla zaten hayatmi gecer aman bosver ya kendini uzme 9 sene iliski mi olur bir senede evlenirsin normali bu:)

Kendini daha iyi hisset diye söylüyorum evlilik fotolarını paylaşırken sen gör diye paylaşacak. Çünkü hep aklında kalacaksın 9 sene bu boru değil

Şimdi o bir hırsla evlenecek. Fotoğraflar falan paylaşılcak. Bu sırada sen tabi çok üzgün olcaksın. Sonra sen biriyle tanışcaksın. Kalbin yeniden çarpacak. Mutlu bir evlilik yapacakken bi bakim şunun sosyal medyasına diyeceksin. Sıradan akrabalarla çekilmiş fotoları göreceksin Birbirine aşkla bakmayan tahammülü bitmiş karı koca fotoğrafları dikkatinden kaçmayacak tabiki. Ve birbirinden pişman yazılar elbette. O gün iyi ki diyeceksin sen de.
amin bunlar inşallah inşallah olur ki dedigin gibi 9 sene boru degil bende böyle düsünüyorum

Ararmi pisman olurmu dersen oluyolar tabiri caizse kopek gibi aradi durdu ama oyle insanla zaten hayatmi gecer aman bosver ya kendini uzme 9 sene iliski mi olur bir senede evlenirsin normali bu:)
ondan sonra ztn ne yapicaksin onu.evlendikten sonra mi aradi

ondan sonra ztn ne yapicaksin onu.evlendikten sonra mi aradi
Yok oncesinde zaten ben sonra baskasiyla gorusmeye basladim evlendim oda benden sonra evlenmis ama insan sonrasinda anliyor iyiki onunla olmamis diyorsun

Vallahi bi ilişki danismani öyle diyordu hep hakli bulurum bi erkek 1 2 yıl içinde evlilik teklifi etmezse basın tekmigii... 9 yıl ne demek ya ev kredisi gibi.. bunlara emek vermek hata hata hata.. 5 yıl bekledi arkadaşım parası yok diye adam 1 yıl gecmeden diğerine bastı dugunu.. boşver canım düşünüp duşunup yıpratma kendini..:KK14: zor tabi..

Back
X