Allaha havale ediyim kuzum kimsenin hakki kimsede kalmaz elbetteçok sevdiğim bi söz var bi kadının ..
BAna acı verenlerden intikam almayi hiç düşünmedim. Hayat benden daha yaratıcı..
diyee sen hiç uğraşma intikam senide yorar hatta nefret bile etme içini kirletmeye değmez cnm zaman zaman zaman senin mucizevi ilacin....en güzel duygu ne biliyomusun hissizlik ondan nefret bile etmemek kafanin kalbinin icinin sifirlanmasi görünce bişey hissetmemek eski bi erkek arkadasimin resmlerini gördumde hiçbişey hissetmedim evlenmiş ayol heheHe hatta bna nasıl baktım aklım almjyor dedim nasıl ağlamisim boşa .. ablamda kendi eski erkek arkadasinin hUzurlari bozulsun diye birseyler yapmaya kalktı sonuç ayrılıp baristilar bin gerçekten gaza geldi hatta biz getirdik oyüzden seni anlayabiliyorum asLinda boş yere yapmışız zaten kıs burnundan getiriyormus sürekli ayrılıp barisiyolar çocuk aslında pişman ama ablama kızıyor senin yüzünden diye işte bulasmasaydi zaten mutsuzdular isin özeti sonra başka şeyler oldu da özeti bu.hiç mudahale etme tamam mı![]()
etmicem hatta artik bakmicam bile kuzu dogru söyledin kimin ne yaptigi yanina kalmis ki