9 yillik iliskinin sonunda intikam ?

çok sevdiğim bi söz var bi kadının ..

BAna acı verenlerden intikam almayi hiç düşünmedim. Hayat benden daha yaratıcı..

diyee sen hiç uğraşma intikam senide yorar hatta nefret bile etme içini kirletmeye değmez cnm zaman zaman zaman senin mucizevi ilacin....en güzel duygu ne biliyomusun hissizlik ondan nefret bile etmemek kafanin kalbinin icinin sifirlanmasi görünce bişey hissetmemek eski bi erkek arkadasimin resmlerini gördumde hiçbişey hissetmedim evlenmiş ayol heheHe hatta bna nasıl baktım aklım almjyor dedim nasıl ağlamisim boşa .. ablamda kendi eski erkek arkadasinin hUzurlari bozulsun diye birseyler yapmaya kalktı sonuç ayrılıp baristilar bin gerçekten gaza geldi hatta biz getirdik oyüzden seni anlayabiliyorum asLinda boş yere yapmışız zaten kıs burnundan getiriyormus sürekli ayrılıp barisiyolar çocuk aslında pişman ama ablama kızıyor senin yüzünden diye işte bulasmasaydi zaten mutsuzdular isin özeti sonra başka şeyler oldu da özeti bu.hiç mudahale etme tamam mı :stop::super:
Allaha havale ediyim kuzum kimsenin hakki kimsede kalmaz elbette
etmicem hatta artik bakmicam bile kuzu dogru söyledin kimin ne yaptigi yanina kalmis ki

Allaha havale ediyim kuzum kimsenin hakki kimsede kalmaz elbette
etmicem hatta artik bakmicam bile kuzu dogru söyledin kimin ne yaptigi yanina kalmis ki

He aynennnn oyleeee canimcim benim de en son lafim o olmuştu allaha havale edip mesaji kestim kalmaz kıs kalmaz bu dünya geçse bile........ ;)

9 yılını çalmış . hakkına girmiş .
bence onun da ileride seni hatırlayıp ,sana yaptığından dolayı başına geldiğini düşündüğü ,çok zorluları olacak

9 yılını çalmış . hakkına girmiş .
bence onun da ileride seni hatırlayıp ,sana yaptığından dolayı başına geldiğini düşündüğü ,çok zorluları olacak
aynn hakkima girdi hakkimi helal etmedigimi söyledim zaten.inşallah olsun

9 senedir beraberdik ailesi yüzünden kendi mücadesizligi yüzünden ayrıldık 2 ay gecmeden akrabasinin kizina evlilik teklifi etti ailesi akraba istiyordu zaten diyorum kizi arayip 9 senedir beraberdik gecen ayrildik yada görüsüyoruz diye icine süphe düşsün sonrada Allaha havale etmek en iyisi diyorum elbet cikarir anlamadim bu kadar kisa zamanda nasil sevdi sizce

9 seneniz nasıl geçti huzurlu mu mutlumu bir ilişkiniz vardı bilmiyorum ama o kadar sene içinde ciddi bir şey geçmemişse aranızda siz zaten uzatmaları oynamışsınız. akrabanın kızı şu bu.. bir insanı arayıp içine şüphe düşürmek hangi vicdani özelliğe sığar ? Allah herkes için en hayırlısını veriyor zaten ama bu mantıkla sizden olmaz... benimde erkek arkadaşımın uzun bir ilişkisi olmuş ve kısa süre geçmedi biz başladık. eski sevgiliside sürekli rahatsız etti bizi ve hala da etmeye devam edip kendini çok çok çirkin ve komik pozisyonlara sokuyor. Böyle bir insanla bir kere bile muhattap olmadım ve olmamda . kendinizi aciz duruma düşürmeyin. sevgilimin bana söylediği hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum seninle ve sevmek ve sevilmeyi bana sen öğrettin'' yani kısaca özetlemek gerekirse yarın sizin içinde daha hayırlı biri karşınıza çıkar ama önce iyi insan olun iyi. takip etmeyin , umursamayın, aramayın.Demekki o kızda bişeyler bulmuşki şuan onunla. böyle düşünüp yolunuza devam edin.9 seneyi sadece siz değil o da harcadı... bunu da unutmayın.

Erkeklerin çoğu aşk değil, lafının geçebileceği, damızlık olarak kullanabileceği, kv sözünden çıkmayan kız ararlar sanırım bu yüzden evlenme teklif etti o kıza.

Back
X