90/3lü asker eşleri/sevgilileri burasıda bizimm

anthemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
389
1
96
İstanbul
Arkadaşlar daha önce bu konu varmıydı? aradım çıkmadı ama buda bizim topiğimiz olsun istedim.
Vatani görevini yapan askerlerimiz kadar gurur verici birşey olamaz bunu yapan sevgiliniz ve ya eşiniz ise apayrı bir gurur yaşıyorsunuz demektir.

Birde nereye gideceklerini öğrenebilsek biraz olsun rahatlicaz.. Ağustos 20 dediler şimdiyse eylül başı gitmelerine 15 gün kala diyorlar
off offf zaman nasıl geçicek bilmiyorumm

hadi bakalıımm kimler var asker yolu bekleyeeenn birbirimize destek olalımm
kaydirigubbakcemile4

Arkadaşım topiğin hayırlı olsun allah tez vakitte gitmek, gelmek nasip etsin..
biz 89/4'üz turkbayragi
182 günümüz kaldı :nazar:
sormak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin.
Şimdiden hayırlı teskereler.

bizim torunlar geliyor:)))
bizimkıler çok sevınıyorkaydirigubbakcemile3
allah kavustursun canımm

Şimdiden allah kavuştursun canım alt devrelerimiz geliyor bizim de şafaklar düşüyor sonunda :lepi:
90/1 iz bizde zemuszemus

allah kavuştursun canım
kafana takılan bişey sormak istersen özelden mesaj atabilrsin canım
aramıza hoşgeldin sende şimdiden canım.

hayırlı teskereler canım

benim de 90/2 vay be 3 ayı yemişiz alt devreler gidiyor

alt devre geliyor aşkım biraz rahatlasın ya
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

benim askım da 90/3 gitcek bayramdan sonra nasıl gecicek zaman bilmiyorum :gitme:

saol canım nasıl geçiyor günler zor oluyomu daha gitmedi ama bana zaman hiç geçmicekmiş gibi geliyo:1no2:

korkma ilk bir ay zorlanıyorsun bir boşluk oluyor ama alışıyorsun zaten onun orda iyi olmasını istiyorsan alışmak zorundasın aklı sende kalmasın diye

inşallah hayırlı rahat bir yere düşer ben ondan rahatım iyi güvende olduğunu biliyorum allah doğuda askerlik yapanlara güç versin korusun onları

korkma ilk bir ay zorlanıyorsun bir boşluk oluyor ama alışıyorsun zaten onun orda iyi olmasını istiyorsan alışmak zorundasın aklı sende kalmasın diye

inşallah hayırlı rahat bir yere düşer ben ondan rahatım iyi güvende olduğunu biliyorum allah doğuda askerlik yapanlara güç versin korusun onları

evet gideceği yer çok önemli huzurlu olmam gerekiyo inş iyi olur hepimiz için

Back
X