90 bin revizyon olucam

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
28
27
Burnum kalin derili 2 yıl önce ameliyat oldum ama sonuctan memnun değil burun ucum düşmüş doktorumla konustum ama kalin derili oldugum icin tehlikeli olduğunu bazı resimler gösterdi birçok kişinin burnu paramparça olmuş şimdi başka bi doktorda 90 bin ücret ile revizyon olmayı düşünüyorum burnu kalin derili olup revizyondan memnun kalan varmi sizce ne yapiyim

Burnunuzun sorunu nedir ? Baglantisizlik mi ? Genelde uc buyuk kaliyor kalin deride, ben de dusunuyorum revizyon

Burnum kalin derili 2 yıl önce ameliyat oldum ama sonuctan memnun değil burun ucum düşmüş doktorumla konustum ama kalin derili oldugum icin tehlikeli olduğunu bazı resimler gösterdi birçok kişinin burnu paramparça olmuş şimdi başka bi doktorda 90 bin ücret ile revizyon olmayı düşünüyorum burnu kalin derili olup revizyondan memnun kalan varmi sizce ne yapiyim
Dur hemen karar verme Bi bakalım burnun foto var mı

Merhaba revizyon oldunuz mu acaba

Nasıl burunları paramparça olmuş sebebi kalın derili olması mı 🥺

Her kalın derili de sonuç kötü olacak diye birşey yok. Kalın deriliyim. Ameliyat olalı 17 sene oldu burun ucumda düşme vs herhangi birşey yaşamadım. Revizyon ihtiyacım da olmadı. Sadece ödemimin inmesi yıllar almıştı.

Bende kalın deriyim daha 4. Aydan ucum düştü nasıl paramparça olmuş korktum revizyon düşünüyordum aynı doktora :(

Bende kalın deriyim daha 4. Aydan ucum düştü nasıl paramparça olmuş korktum revizyon düşünüyordum aynı doktora :KK43:
Kalın derili olduğumuz için revizyonu iyi bi doktora yaptırmak gerekiyor aslında ilk doktorum kendine guvenmedi zaten yapmam dedi bazı hastaların burnu ameliyat sonrası paramparça olmuş resimlerini gösterdi allahtanda yapmamış zaten kalın derili olduğum için burnumun kısaltma küçülme ihtimali yok saniyordum şuan iyi bi doktora revizyon oldum burnum kısaldı küçülmüş ki şuan sis zamanla çok daha güzel olur

Kalın derili olduğumuz için revizyonu iyi bi doktora yaptırmak gerekiyor aslında ilk doktorum kendine guvenmedi zaten yapmam dedi bazı hastaların burnu ameliyat sonrası paramparça olmuş resimlerini gösterdi allahtanda yapmamış zaten kalın derili olduğum için burnumun kısaltma küçülme ihtimali yok saniyordum şuan iyi bi doktora revizyon oldum burnum kısaldı küçülmüş ki şuan sis zamanla çok daha güzel olur
öncesi ve sonrası resim alabilirmiyiz

Burnun kalın derili olduğunu nasıl anlıyoruz ki?

Ya burun nasıl parça parça oluyor ki ?Ben de revizyon olmak istiyorum ama aşırı korkuyorum

Back
X