" 90 günde 11 kilo" maratonum başlıyor...

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
118
İstanbul
hedefım 58 kılodan 47 ye ınmek Allah ın ıznıyle...90 gun boyunca 11 kıloyu vermeye calısacagım sonrasında da koruma programı uygulayacagım ınsallah...azmedınce verıyorum kıloyu ama korumayı beceremedım su ana kadar...boyum 155...mınyon tıplıyım...artık bu kotu gıdıse bır dur demem gerekıyordu...babama elıptık bısıklet aldırmaya calısıyorum ama hala ıkna edemedım...kısın dısarı cıkmıyorum ben...hep evın ıcındeyım...halıyle kılo alıyom...bısıkletle en azından evın ıcın spor yapmıs olurum dıye dusunuyorum...elıptık bısıklet kullanan var mı aranızda...neyse bugun baslıyordum gene ıradesızlıgım tuttu gıttımız yerde yedım bıraz...yarın adam akıllı baslamayı dusunuyorum ınsallah...gazamız mubarek olsun arkadaslar... :)))

1) sabah gune erken başlanacak...
2) bır bardak ılık suya elma sırkesı katılıp ıcılecek...
3) herhangı bır bıtkı cayı ıcılecek...
4) yarım saat sonra hafıf guzel bır kahvaltı yapılacak...bol yesıllıklı...
5) bol bol su ıcılecek...ben ılık su ıcme taraftarıyım...
6) 3 saatte bır bırseyler yenılecek...ara ogun ve ana ogunler olmak uzere...gunde 5 ögun yenılecek...
7) meyve ya yogurtla ya sutle ya da cevız veya bademle beraber yenılecek...
8) sebze yıyen bır ınsan degılım...kendımı sebzeye yemeye alıstıracagım...
9) tarcının gucunden yararlanacagım...kan sekerını dengelıyor...
10) her bıtkı cayıma karanfıl, tane karabıber ve cubuk tarcın atıyorum...
11) yeme ısını aksam 5 te bırakacagım...taaa kı sabah kahvaltısına kadar...karnımın gurultusunu dınleyerek uyuyacagım nınnı gıbı :))) mıdem kuculsun barı...
12) pedometre aldım kendıme...hergun en az 10.000 adımı tamamlamak ıstıyorum...
13) ıp atlamayı düsünüyorum yavas yavas arttırarak...
14) keten tohumu gıbı bır vel-i nımetten yararlanacagım...
15) 5 i 1 arada cayımı ıcecegım...
16) hayatıma hareket katmam lazım...
17) haftanın en az 3 gunu oruc tutma nıyetındeyım...

zihnimi beynimi bedenimi dusuncelerimi herseyimi hazirlamam gerekiyor yarinki buyuk baslangicim icin...

hoşgeldin aramıza tatlım geleceğin çıtırı olarak aşırı azimli gördüm seni, Rabbim artırsın:46:
bol bol vaktin de var hem çok rahat verirsin bu kiloyu bu sürede lakin ara öğün kısmına takıldım ben bu konuda sayın karatay ' ın nacizane tespitleri var, şahsen mantıklı buldum. bi araştır istersen:44::68:
çok çok başarılar diliyorum şimdiden :70::54:

hoşgeldin aramıza tatlım geleceğin çıtırı olarak aşırı azimli gördüm seni, Rabbim artırsın:46:
bol bol vaktin de var hem çok rahat verirsin bu kiloyu bu sürede lakin ara öğün kısmına takıldım ben bu konuda sayın karatay ' ın nacizane tespitleri var, şahsen mantıklı buldum. bi araştır istersen:44::68:
çok çok başarılar diliyorum şimdiden :70::54:

Canim karatay i cok duymustum ama arastirmadim hic...ikidir tv programinda denk geldim kadina...o da farkli dusunuyor bu konuda...kime inanacagimi bilmiyom cogunluk ara ogun yapin diyor bazilari da boyle diyor...dusununce iki taraf kendince hakli aslinda...merak ettim aslinda kitabini alip okumak istiyorum...tesekkurler canim bu arada...

Merhaba;

bende zayıflamak istiyorummmmm ama beceremiyorum bir türlü acıkınca gözüm hiç bir şey görmüyor çok gergin ve sinirli oluyorum. 63 Kiloyum uzun süredir aynı kilodayım almıyorum ama veremiyorum bana yardım edin :( spora yazıldım çok düzenli gidemesemde hafta da 2 gün 3 gün gitmeye çalıyorum. bende 55 kiloya düşmek istiyorum yardımmmm nolurrrrrrrrr:(

Back
X