- 17 Şubat 2014
- 534
- 40
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar özel bi hastanede dermoid kist ameliyatı olucam doktor bunun için 900 tl istedi sizce çok mu. Acaba devlet hastanesinde mi olsam siz hiç özel hastanede ameliyat oldunuz mu bana bu para çok geldi sanki![]()
canım mümkünse devlet hastanesie git özeller para almak için bile ameliyata alıp açıp kapatıyolar![]()
Nasıl yani ameliyat yapcaz diyip hiç birşey yapmadan geri mi kapatırlar![]()
yok canım onu demek istemedim
yani özellere pek güven olmuyo devlet hastanesine gidebilirsen oraya git özellikle araştırma hastanesine
özeller pek ilgilenmiyo o açıdan dedim
annem de babam da bi kaç defa sorunla karşılaştık biz özelde.o yüzden tavsiye etmiyorum.
he ama doktoru bi tanıdığınız önermiştir tanıdıktır güvenilir bi doktor diyorsanız orası başka
Arkadaşlar özel bi hastanede dermoid kist ameliyatı olucam doktor bunun için 900 tl istedi sizce çok mu. Acaba devlet hastanesinde mi olsam siz hiç özel hastanede ameliyat oldunuz mu bana bu para çok geldi sanki![]()
Ben 3 kere ameliyat oldum. Özel hastanede ayağımın altından siğil aldırmıştım ki siğilde nasırda ameliyat edilmezmiş. Sonra araştırma hastanesinde burnumdan kemk eğriliği ameliyatı oldum. En son yine araştırma hastanesinde bir kuruş bile ödemeden estetik ameliyat oldum ve devlet hastanesinde olduğum ameliyatlardan hiçbir şikayetim yok. İstersen araştır iyi bir devlet hastanesi ve doktor bulabilirsin hemen karar verme derim.
Tanıdık değil doktorda hani devlet hastanesi ilgilenmez diye korkuyorum ama bi yandan sanki para tuzağına düşürülmüşüz gibi geliyor
Sgk+ 900 tl ise çok,SGK sız ise az bile
devlete giderseniz o yüzden eğitim ve araştırma hastahanesine yada üniversite hastanesine gidin derim
nerede yaşıyorsunuz
Ben 3 kere ameliyat oldum. Özel hastanede ayağımın altından siğil aldırmıştım ki siğilde nasırda ameliyat edilmezmiş. Sonra araştırma hastanesinde burnumdan kemk eğriliği ameliyatı oldum. En son yine araştırma hastanesinde bir kuruş bile ödemeden estetik ameliyat oldum ve devlet hastanesinde olduğum ameliyatlardan hiçbir şikayetim yok. İstersen araştır iyi bir devlet hastanesi ve doktor bulabilirsin hemen karar verme derim.
canım mümkünse devlet hastanesie git özeller para almak için bile ameliyata alıp açıp kapatıyolar![]()
İzmirde yaşiyorum
bende duydum sonuçta devlet bir kısmını ödüyor özel hastanelere..Mesela özel bir hastanenin doğumunda çalışan hemsire arkadaşın dediğine göre her bebeğe kordon dolanması yazarak sezeryana alıyorlar.
Yapmayın gerçekten mi :18: Ne rezillik bu ya insan hayatı para mı sadece
bende duydum sonuçta devlet bir kısmını ödüyor özel hastanelere..Mesela özel bir hastanenin doğumunda çalışan hemsire arkadaşın dediğine göre her bebeğe kordon dolanması yazarak sezeryana alıyorlar.
büyükşehir olduğu için bence hastane bulmakda zorlanmazsınız
üniversite hastanelerine randevu alıp gidebiliyorsanız öyle yapın
yada dediğim gibi eğitim ve araştırma hastanesine gidin
ohaaa siğil için ameliyat mı ettiler![]()
cidden öyleymiş.nerde kaldı hipokrat yemini