• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90dan asagi

meliisaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
4
0
6
35
Hatay
Diyet surecinde karsilikli yardimlasabilecegim tecrubeleri paylasabilecegimiz bir diyet arkadasi arıyorum.

Cok sevinirim tek basima beceremiyorum bi turlu hep bozuyorum ama acliktan bozmuyorum ben canim sıkılıyor oturup delingibi yiyorum

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Cok sevinirim tek basima beceremiyorum bi turlu hep bozuyorum ama acliktan bozmuyorum ben canim sıkılıyor oturup delingibi yiyorum

ben de aynı durumdayım.. diyet psikolojisiyle gördüğüm her şeyi yemek istiyorumm.. hele ki hamurişine zaafım var makarna krep poğaça börek :( bunları bile üşenmeden kalkıp yapıyorum... Benim de burada adım adım sağlıklı bir insan olmaya diye bir konum var.. Günlük yaşadıklarımı oraya yazıyorum... İnsan destek olamdan bi yoldaşı olmadan çok fazla ilerleyemiyor maalesef... 85 kiloydum bende 1 hafta önce başladım diyete şimdi 83 lerdeyim.

alıntı yapmadığın için mesajı görememişim canım bende can sıkıntısından yiyorum tamam yarından itibaren yediklerimizi paylaşıyoruz canımız sıkıldıkçada konuşuyoruz ama yemek yemiyoruz :) yaza kadar fit olcaz hadi bakalımm

Back
X