90'lı Yıllardan Akıllara Kazınan 34 Replik

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
90'lı Yıllardan Akıllara Kazınan 34 Replik

90'lı yıllarda reklamlarda, dizilerde, filmlerde, sokakta sıklıkla duyduğumuz replikler vardı, işten bunlardan en seçmece 36 tanesini sizin için tekrar gün yüzüne çıkardık.

1. Macit beni otomobillendir

2. Sakın umutsuzluğa kapılmayın bacınız geliyor

Bonus: Herkese iki anahtar...
3. Tık tık tık eyi günler

4. Pardon pardon...

5. Beni özleyin anacım baaay

6. Hadi hayırlı tıraşlar

7. ne?! hahahahahaa!!

8. Tut şunun ucunu döşeyelim abi

9. Her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız

10. Bana pizivink dedi

11. Babam öle diyo

12. Ay benim sitem mi var, ben zengin miyim o kadar

13. Önce alışveriş sonra fiş

14. 10 bin yıllık uykumdan uyandım

15. Şöfeeer şöfer!

16. Halt! Dumkof!

17. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun

18. Aynalara küsmüşsün kıl oldum be abi

19. Hey corç versene borç, olmaz maykıl bende de yok

20. Zııt tokai

21. Hey arkadaş, sağol!

22. Maraba televole

23. Vernel kalıyor ama siz gidiyorsunuz

24. Bu, bu, nedir bu?

25. Acı var mı acı?

26. Ararsınız değil mi ararsınız ararsınız

27. Takmayacaksın tak açacaksın

28. Devletin skisi

29. Mutfakta biri mi var?

30. Ne koydun lan kafana

31. Yıllardır dolara marka en cok kazandıran banka

32. Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur

33. Herıld yani!

34. Hadi yine iyisin

http://onedio.com/haber/90-li-yillarda-kulagimiza-en-cok-calinan-35-replik-288267

Şu adamın dizisini izlerdim küçükken bak ismi aklıma gelmedi şimdi

Gerçekten bizim çocukluğumuz güzeldi..gözüme birden Oya Başar’ın o repliği geldi. Kulağının arkasında kocaman bir çiçekle. Az olan TV kanallarında nasıl da beklerdik onları..

Bir de on yüz bin milyon baloncuk yuttum vardı ki benim favorimdi

Gülmekten yerlere yattım. Bu ne ya:)))

Kompela olması lazım.Maraton programına muhabire demişti sanırım sorulan soru karsısında.Yanlısım varsa düzeltin.
Zaten ondan başka türkçeyi konusan baska nijeryalı da gelmedi Türkiyeye.Adama Akın akın kompela programı bile yaptırmışlardı.
Hey gidi eski zamanlarrr

Bilgi için çok teşekkürler. Ben hiç hatırlamıyordum. Çok komikmiş.

Biz galiba Bizimkiler izlemiyorduk. Diğerlerinin çoğunu hatırlıyorum. Özellikle İmar bankasının batışını ve Olacak o kadar'ın eski versiyonunu çok net hatırlıyorum. Ama bizimkilerle ilgili hiçbir şey yok aklımda.

Bizimkiler dizisi bana eski sıkıcı pazar günlerini hatîrlatır.....annem merdaneli makinada çamaşır yıkar......babam dizisini izlerdi

Ayyy inanmıyorum hepsini hatırlıyorum. Olacak o kadar ve bizimkiler favorilerim. Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur. Bunu da canım sıkıldıkça açar dinlerim. 90ların böyle komik tipleri vardı ya.

Bir de grup vitamin falan vardı. o o cekilin yoldan vahsi batidan geliyorlar amerikanlar eskidi bunlar törkiş kovboylar

Bizimkiler dizisi bana eski sıkıcı pazar günlerini hatîrlatır.....annem merdaneli makinada çamaşır yıkar......babam dizisini izlerdi

Pazarlarımız Bizimkiler vardı.Peki kimler cuma aksamları nasıl geçiyordu hatırlıyor ???

İlk 54 saniye jenerik.Hatırlayanlar hemen jeneriği söylemeye başlayacaktır benim gibi

Bu gecee bu geceee bir başkaaa geceeee

[video=youtube;YsQc8RSGMaU]http://www.youtube.com/watch?v=YsQc8RSGMaU[/video]

Babam bir de bunları videoya kaydederdi.........ben pazar sabahları işitme engelliler için olan haberleri izlerdim çünkü hemen arkasından redkid başlardı

Gğlümsetti ya çok güzel hatta aklıma takılan ama bulamadığım şeyleri de hatırlattı teşekkürler oky

Bizim çocuklugumuz çok güzeldi

Bu replikler diziler şarkılar hep o sıcaklığı,samimiyeti hatırlatıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…