91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Nazenin1905

1.8.15
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
3.667
60
78
91/2'ler burda konuşup dertleşelim.. Umarım yoldaşlarım vardır :)
Manisa Merkez ` şafaklar önümüzde haftadan itibaren atmaya başlıyor.
Şimdiden hayırlı tezkereler olur inşallah :72:

Hep beraber sayalım, çabucak gelip geçicek..
İzmir'de oturuyorsun sanırım, çok uzak sayılmaz. Gidip görme şansın olur umarım..

Hep beraber sayalım, çabucak gelip geçicek..
İzmir'de oturuyorsun sanırım, çok uzak sayılmaz. Gidip görme şansın olur umarım..

evet bu topicden paylaşım yapar, birlikte atarız günleri takvimden..
Hıhıı İzmir de yaşıyorum, yer konusunda sıkıntımız yok imkan oldukça görüşebiliriz evet tabi bu sadece acemilik dönemi.Umarım usta birliği de çok uzaklara çıkmaz..Askerlik şehri ve görevi konusunda biraz içimiz rahat havacılık iyi diye aldığımız duyumlar biraz olsun rahatlattı bizi.

evet bu topicden paylaşım yapar, birlikte atarız günleri takvimden..
Hıhıı İzmir de yaşıyorum, yer konusunda sıkıntımız yok imkan oldukça görüşebiliriz evet tabi bu sadece acemilik dönemi.Umarım usta birliği de çok uzaklara çıkmaz..Askerlik şehri ve görevi konusunda biraz içimiz rahat havacılık iyi diye aldığımız duyumlar biraz olsun rahatlattı bizi.

Bende İzmir'de yaşıyorum bizimde Manisa çıktı. Önemli olan usta birliği tabii güzel yerlere çıkar inşallah.
Şubatta git diye başının etini yediğim adamımı saklasam da gönderemesem :31:

Bende İzmir'de yaşıyorum bizimde Manisa çıktı. Önemli olan usta birliği tabii güzel yerlere çıkar inşallah.
Şubatta git diye başının etini yediğim adamımı saklasam da gönderemesem :31:

:14: Ben de düşünmemeye çalışıyorum o gün gelip çatıcak diye..
Kendimi ve kendisini olumlu motive etmeye çalışıyorum ve inanıyorum kötü günler yaşamadan atlatacağımıza çünkü askerlik bizim hayallerimize gitmek için en büyük engeldi onu kaldırıcaz ortadan..:69: :nazar:

:14: Ben de düşünmemeye çalışıyorum o gün gelip çatıcak diye..
Kendimi ve kendisini olumlu motive etmeye çalışıyorum ve inanıyorum kötü günler yaşamadan atlatacağımıza çünkü askerlik bizim hayallerimize gitmek için en büyük engeldi onu kaldırıcaz ortadan..:69: :nazar:

İyi şeyler düşünmek gerekiyor. Yoksa 460 gün işkence gibi gelir.
Askerlik iş ve hayat konusunda en büyük engel zaten erkek için..
Kaldıralım bütün engelleri :81:

Selam Kızlarr
Benimkide Hatay/Serinyol çarsamba aksamı cıkıcak yola...

Back
X