92/2 ler bizde burda toplaşalımm şafak sayalım :)

Purposeless

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.819
1.242
373
34
geçermi bu 460 8 yıldır hep aynı şehirde oldugum sözlüm 23ünde kütahyaya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile ( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff (((((((((

merhaba ben de şafak sayanlardanım.
geçen yıl mayıs sonlarında gönderdik biz sevgililerimizi yani 91/2 yiz biz.
sizin gönderdikleriniz bizimkilerin has torunları olacak.
zamanla öğrenirsin sen de bu askeri terimleri
elbette bitecek bir gün gelecek bir gün kalacak deriz biz
kendini de onu üzme. moral verin birbirinize. çünkü orda en çok buna ihtiyacı olacak.
tamam zor falan ama güzeldir asker beklemek.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...ere-gonderecek-yarenler-burada-toplassak.html

92/2 yarenleri bu topikte toplanıyo canım...

Bende 91/3 yareniyim.
Nişanlım Kars'ta asker...

Geçiyo günler inanki geçiyo... Hangi gün varki akşam olmayan..

Sıkma canını, elden hiçbişey gelmiyor çünkü... Sadece dua et, Allahtan sabır dile ve sevdiceğine üzüldüğünü ağladığını belli etme..
Ona çok kötüyüm ağlıyorum bitiyorum deme. onuda üzme... çünkü ordaki psikoloji daha değişik.

Allah şimdiden bol bol sabır versin, sağ salim sana kavuştursun sevdiceğini..
Rabbim tüm askerlerimizi korusun.

geçen sene bu zamanlarda sende benım gbıydın yanı cnm :))) naparm nasıl yaparım nasıl gecer gunler falan diye kendini yeme günleri sanırım bu son günler :)) peki gttkten snra ilk 1 ay nasıl bi durum oluo?

aboneyım o konuya tatlm ama pek onlıne deıl sankı en son ben yazdm kaldı öle :)))) kmsecıkler derdıme ortak olmadı :))
çok uzaktamıstı sevdicegn :/ kütahyadan nereye düşer acaba bnmkı :/ havacı rahat olur fln dıolar bı nebze su serpilio yuregıme ama askerlık işte ne kdr rht olur bılemem :/ allah hepımıze sabır versın.. şimdiden uykusuz geceler basladı bana ((

geçen sene bu zamanlarda sende benım gbıydın yanı cnm :))) naparm nasıl yaparım nasıl gecer gunler falan diye kendini yeme günleri sanırım bu son günler :)) peki gttkten snra ilk 1 ay nasıl bi durum oluo?

gittikten sonra ilk bir ay biraz zor açıkcası. orda yeni oluyo telefonla konuşma imkanı pek olmuyo, çok yoruluyo alışma süreci eğitim falan derken usta birliği nereye çıkacak heyecanı başlıyo.
ilk zamanlarda çok arayamazsa merak etme. destek olmaya çalış. telefonun gözünün içine bakarak geçti benim ilk günlerim. usta birliğine gittiğinde yerine bağlı olarak daha rahat. şuanda günde bir saat falan konuşabiliyoruz mesela :) onun dışında telefonunda sabit hattı yani ankesörü rahatca arayabileceğin bir tarifeye geçmen yararlı olur çünkü ankesör kartları pahalı. ama o giderken biraz kart stoğu yapsın kart bulması zor olabilir. çok çabuk bitiyo oralarda kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…