93/2 yarenlerrr burayaaa ....

kelebekd

D&M
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
814
2
96
İstanbul
Uzun zamandır bu sitedeyim lakin bir konum yok dedim bir 92/2 yareni olarak has torunlarımızın topiğini açmayı kendime borç bildim ....

Bizler diğer topiklerde yeri geldi hasret en dibe vurmuşken kelin ilacı olsa demeden birbirimize destek verdik yeri geldi askerlerden konuşmayı bıraktık kendi kızsal meselelerimize güldük eğlendik burası hasretin azalacağı dertlerin paylaşılacağı bir durak...

Herkese şimdiden hayırlı tezkereler dilerim Allah sabrımızı versin tezelden bitirelim günleri ....:72:

:54:

canim topicinn hayirli olsunnn yeni yarencikler uzulucek biliyorumm ama yeni askerler gelicek bizim safaklar azalicak diye sevinmeden edemiyorumm 93/2 yarenlerii simdiden Allah sabirlar versinn her zaman yaninizdayiz :-)

canim topicinn hayirli olsunnn yeni yarencikler uzulucek biliyorumm ama yeni askerler gelicek bizim safaklar azalicak diye sevinmeden edemiyorumm 93/2 yarenlerii simdiden Allah sabirlar versinn her zaman yaninizdayiz :-)

Tesekkur ederım canım valla kızmasınlar ama hemde cok sevınıyoruz bu devran boyle doner napalım seneye de onlar sevınıcek

Ay görünce sasırdım 93/2 ler ne zaman geliyor kızlarr :52:

canım mayısda gıdıyolar Allah kısmet ederse şimdiden anca toplaşırlar diye düşündüm

Anammmm biz geleli 4 ay olduuu alt devremiz geldi şimdi bir alt devremiz geliyor gelinnnn 93/2 ler hadi bakalımmm :1:
Topikte hayırlı olsunnn

Son düzenleme:
Çok Şaşırdım, Çok duygulandım canım benimm ne iyi yapmışssın buna ihtiyacımız vardı.
Az kaldı ya hala inanamıyorum has torunlarımızz geliyorr 2 ay sonra ve 2.5 ay sonrada biz giderr..
Allahım sana şükürler olsun bitmiyorr desektee bittiyorr valla :21: :21:

Yeni gelicek olan yarenlerimizzz inşallah bana kızmazlarr ama bizde ilk geldiğimzde böyle yapmışlardı ama ben hiç kızamadım onlara çünkü onlarda 460 gün çekmişlerdi hoop diye 4 ay kalmamıştıı onlarınki de o yüzden anlıyordum.
Bu zamanlara sizlerde geldiğinizde bizi anlicaksınız yarenler..
Allahım tez vakitteee gidip gelmelerini nasip eylesinn..
Doya doya yaşayın son aylarınızz.. Zaman su gibi akıp geçiyorrr iyi değerlendirinn.. :34:

İnanamadımmm :53::53::53:

92/2 mi acaba ben mi yanlış gördüm diye bi daha baktım yok valla 93/2 :30::30::27:

Daha bizim B grubumuz gidecek :24: 93/1 :72:

Sonra da gelsin alt devreler :emir_bebek:

Geçiyo mu ne :17:

Topiğin hayırlı olsun :54:

wuhuuu bu topık cok iyi olmuş görunce nasıl mutlu oldum anlatamam :1:

93/2 yarenleri nerelerde acaba daha var gerci gitmelerine anca toplasırlar :))

bende inanamıyorum gördüğüme bizim son 2 ayımız kaldığında inanamıyoduk şimdi onlarda napcam etcem diyolardır ama kimi gülerken kimi ağlarken geçiyo bazen kendimi çok iyi hissediyorum bazen en diplerde bi şekilde geçicek elbet hiç kolay değil hele ki görüpte ayrılmak daha zor oluyo...93/2 lerden önce B grubu gidio şimdiden onlara da hayırlı tezkereler...

Uzun zamandır bu sitedeyim lakin bir konum yok dedim bir 92/2 yareni olarak has torunlarımızın topiğini açmayı kendime borç bildim ....

Bizler diğer topiklerde yeri geldi hasret en dibe vurmuşken kelin ilacı olsa demeden birbirimize destek verdik yeri geldi askerlerden konuşmayı bıraktık kendi kızsal meselelerimize güldük eğlendik burası hasretin azalacağı dertlerin paylaşılacağı bir durak...

Herkese şimdiden hayırlı tezkereler dilerim Allah sabrımızı versin tezelden bitirelim günleri ....:72:

:54:

Cnm çok güzel anlatmışsın, ağzına sağlık :72:

Ne çabuk geçti ya 1 buçuk ay önce biz gitmelerini bekliyorduk, şimdi onlar bekliyor :31:
Acı ama gerçek alt devreler gidince 93/1'ler rahatlayacak doğal olarak bizde rahatlayacağıızz. Kural böylee :)
93/2 yarenlerii Allah sabır versin zor ama geçiyoormuş sahi bu topiği görünce anladım :17:

Biraz erken açılmış bir topik olsada topigi görmek beni sevindirdi.
Zaman geçiyor...
Gelecek olanlar kızmasın bize sizin sevgileleriniz askere gidicek diye sevinmiyoruz sevindiğimiz geçen zaman:10:

Sayfanın asıl sahiplerınden 93/2 lerden henuz teşrif eden olmamış gelin kızlar hadi ama korkulacak bişey yok bu devran böyle donuyo :72:

93/2 ler çömezimiz oluyor bizim sanırım e artık gelin diyeceğimde 2 ayınız var daha tutuşmamışsınızdır sizzzzzz :1:

93/2 ler çömezimiz oluyor bizim sanırım e artık gelin diyeceğimde 2 ayınız var daha tutuşmamışsınızdır sizzzzzz :1:

93/2ler, 93/1lerin alt devresi oluo cnm, sizin çömeziniz 93/3ler olacak :1:

bunlar benim has toruncuklarımmm :1:

malum sitede görüorum, orada sayfaları falan da açılmış, çağırın gelsinler :1:

Eee hadiiii kızlar yollayın artık ta askerlerinizi bizde 300'lere ineliim. :17:
Devran böyleee dönüyor napak :27:

Biz 93/2'yarenlere diyoruz böyle onlarda 93/3'yarenlere der artık :31:

Back
X