Sizin neresi canım ?
sağol canım hepimizii inşallah :)
İzmir Nato karargahı canım bizim. sizin uzakmış ya, allah sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin neresi canım ?
sağol canım hepimizii inşallah :)
İzmir Nato karargahı canım bizim. sizin uzakmış ya, allah sabır versin
Sağol canım burdurdayken her hafta gidiyordum da işte bu sefer zor hatta imkansızdayanıcaz artık bi şekilde :/
Benimkide burdurdaydı, şimdi izmir çıktı... allah yardımcıları olsun canım hepsinin![]()
Allah kavuştursun devrem hepimizi. Seninkide burdurdaydı dimi Kıbrısmı çıktıı, hayırlısı olsun yawrum hakkınızda.
bende bugün gönderdim İzmir Nato Karargahı çıktı bizede..
Dağıtım iznide bitti kızlar :) gönderdim bugünn aşkımı zor oldu ama 14 ay izinsiz dayanıcaz gelicek aşkım sağ salim inşallah :) Ağrı varmı aranızda . nasıldı 7 gün izinden sorna ayrılık![]()
çokkk zorrrbizde izin kullanmak istemiyoruz canım inşallah birşey çıkmazsa tabiki..
Allah kavuştursun![]()
Amin inşallah...Ben izin kullanmadan yapamam walla gidiş geliş daha zor oluyor ama şu an kasımda geleceğine odakladım mesela kendimi,14 aya olmaz...Nasıl dayanıcaksınız?????
Amin inşallah...Ben izin kullanmadan yapamam walla gidiş geliş daha zor oluyor ama şu an kasımda geleceğine odakladım mesela kendimi,14 aya olmaz...Nasıl dayanıcaksınız?????
Ben dayancaz diyorumda dyanamıcak gbiyiz canm biz.. Kötü bi gündü cidden daha başında böylyse.![]()
bakalım artık canım önemli birşey çıkmazsa kullanmak istemiyoruz ama kısmet tabiki, elimden geldiğince ben günü birlikte olsa gidip gelmeye çalışıcam ama hayırlısı ya şimdiden zorlanmaya başladım ben Allah sabır versin hepimize :72
Ben de yanına giderim diyordum ama kıbrısta benim askerim,bide daha zor olur ya 1 gün görüp gelmek bilmiyorum gitme taraftarı değilim artık dağıtım izninden sonra ayrılışımızı düşününce,Kasıma düşünüyoruz işte inşallah ilk izni, yol izni felan 14 gün burda o güne endeksliyorum günü.Etrafımdaki insanlar bu kadar üzülerek abarttığımı düşünüyorlar bu siteye girince tek olmadığımı düşünüyorum rahatlıyorum:)))))
bakalım artık canım önemli birşey çıkmazsa kullanmak istemiyoruz ama kısmet tabiki, elimden geldiğince ben günü birlikte olsa gidip gelmeye çalışıcam ama hayırlısı ya şimdiden zorlanmaya başladım ben Allah sabır versin hepimize :72
Ben de yanına giderim diyordum ama kıbrısta benim askerim,bide daha zor olur ya 1 gün görüp gelmek bilmiyorum gitme taraftarı değilim artık dağıtım izninden sonra ayrılışımızı düşününce,Kasıma düşünüyoruz işte inşallah ilk izni, yol izni felan 14 gün burda o güne endeksliyorum günü.Etrafımdaki insanlar bu kadar üzülerek abarttığımı düşünüyorlar bu siteye girince tek olmadığımı düşünüyorum rahatlıyorum:)))))
Kesinliklle şafaklarda aynı biziiimmm. Abartmak değil aslında bunu yaşamayan bilemez ya bende neden bu kdr üzülüyorsunuz gitcek gelcek derdm arkadaşlarıma hep te öyle gitcek gelcekle olmuyormuş bu özlem daha bi farklı bakalım herşeyin hayrlsııı bende kendimi 400 kere uyancaaz bitcek 400 kere kahvaltı yapıcaz bitcekk diye rahatlatıyorum işte![]()
Kesinliklle şafaklarda aynı biziiimmm. Abartmak değil aslında bunu yaşamayan bilemez ya bende neden bu kdr üzülüyorsunuz gitcek gelcek derdm arkadaşlarıma hep te öyle gitcek gelcekle olmuyormuş bu özlem daha bi farklı bakalım herşeyin hayrlsııı bende kendimi 400 kere uyancaaz bitcek 400 kere kahvaltı yapıcaz bitcekk diye rahatlatıyorum işte![]()
Damdan düşen dermiş ki damdan düşeni getirin:))))Bizi anlamaz kimse ya...Bana ne var bende 2 sene nişanlı kaldım diyen felan var ama asker yolu çok farklıymış,Bende diyorum iş için gitti 1 sene gelecek evlenecez allah nasip ederse...iş güç kafamı oyalamaya çalışıyorum...
Damdan düşen dermiş ki damdan düşeni getirin:))))Bizi anlamaz kimse ya...Bana ne var bende 2 sene nişanlı kaldım diyen felan var ama asker yolu çok farklıymış,Bende diyorum iş için gitti 1 sene gelecek evlenecez allah nasip ederse...iş güç kafamı oyalamaya çalışıyorum...
Tabi canım geçmicek hiç bişey yok 400 gün nedirki beklemekte güzel bu duyguyu birlikte tatmakta güzel :)) hep kötü yönden bakmamak lazım. Biticek inşallha ne kaldı şunun şurasında![]()
Tabi canım geçmicek hiç bişey yok 400 gün nedirki beklemekte güzel bu duyguyu birlikte tatmakta güzel :)) hep kötü yönden bakmamak lazım. Biticek inşallha ne kaldı şunun şurasında![]()
Aynen öyle 400ün bir 0'ı yok zaten yanlış yazılmış:)))
Aynen öyle 400ün bir 0'ı yok zaten yanlış yazılmış:)))
Elbet geçicek başka bir şansı yok biticek bu şafaklarSonra mutlu sonnn
inşallahhh Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar
![]()
Günaydın hatunlarrr, perşembe bugün oleyyy haftasonuna birgün kaldı![]()
Hafta sonu ne vardı kısa bir kavuşmamı yoksa:)))Bizim izne 85 gün kaldı inş......
canim topicinn hayirli olsunnn yeni yarencikler uzulucek biliyorumm ama yeni askerler gelicek bizim safaklar azalicak diye sevinmeden edemiyorumm 93/2 yarenlerii simdiden Allah sabirlar versinn her zaman yaninizdayiz![]()