94/2 usta birligi edirne - kestanelige cikmis asker sevgilileri eşleri nisanlilari??

umutunguleni

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
196
9
48
Nisanlimi 94/2 olarak mayis'ta acemi birligini yaptigi yer olan burdur'a gonderdim.. Bugün de usta birligine teslim oldu.. allahim butun askerlerin , asker yolu bekleyen herkesin sabrini versin insallah.. yani ; edirne - kestanelik'te askerlik yapanlarin sevgilileriyle esleriyle dertlesme ortami yaratiriz belki biraz da olsa icimiz rahatlar diye dusunerek actim konuyu.. yardimlarini bekliyorum kizlar ^^

Cnm ne tesadüf bnmde sözlüme acemi birliğini burdurda yaptı şimdi usta birliğinde Edirne uzun köprüde 2 ay oldu usta birliğine gideli , çok özledim onu Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun..

Insallah sikinti cekmeden bitirip gelirler.. insanin kendi kendini teselli etmesi cok kotu bisey canim.. 2 ay olduysa 9 ayiniz falan kalmis demektir :) biz daha 300u goremedik valla :/ ama allahim sabrini verecek buna inaniyorum..

Evt cnm 9 Ay kaldı, cnm sana kötü bir haber vereyim moralini bozmak gbi olmasında edirnenin kızları hem çok güzel hem çok açklarmış askerler sonuçta moralim çok bozuluyor bu konuda çok tedirginim :5:

Evt cnm 9 Ay kaldı, cnm sana kötü bir haber vereyim moralini bozmak gbi olmasında edirnenin kızları hem çok güzel hem çok açklarmış askerler sonuçta moralim çok bozuluyor bu konuda çok tedirginim :5:
Ayy ben bi aglayip geliyorum :(( gercekten mii ? Desene imtihan resmeeen. Gerci biz askerlerimize guveniyoruz sa kizlarda acmasalar oralarini buralarini iyi olucak tabiu. Yolarim valla bak sinirlendmm :) bu arada ben ozel mesaj atamiyorm yeniymisim dee . Sosyal agdan falan konusalim olmaz mi ? Biraz zor oldu burdan bana cozemedim pek..

Ayy ben bi aglayip geliyorum :(( gercekten mii ? Desene imtihan resmeeen. Gerci biz askerlerimize guveniyoruz sa kizlarda acmasalar oralarini buralarini iyi olucak tabiu. Yolarim valla bak sinirlendmm :) bu arada ben ozel mesaj atamiyorm yeniymisim dee . Sosyal agdan falan konusalim olmaz mi ? Biraz zor oldu burdan bana cozemedim pek..

Cnm valla ben çok ağladm sinirden hiç kapalı kız yokmuş çok açık ve güzellermiş yunanistanla falan sınır ya yabancı kız çokmuş erkek bunlar sonuçta çabum yoldan çıkarlar napcaz hiç bilmiyorum, bnde atamyrm özel msj napsak ki

Cnm valla ben çok ağladm sinirden hiç kapalı kız yokmuş çok açık ve güzellermiş yunanistanla falan sınır ya yabancı kız çokmuş erkek bunlar sonuçta çabum yoldan çıkarlar napcaz hiç bilmiyorum, bnde atamyrm özel msj napsak ki
Moralim eksilerde... bir bu eksikti desene.. dur detayli konusmam lazim senle kafayi yemeden :) ismim gülen tetik bi ulasalim birbirimize..

Cnmm ya askeriyeye hediye gonderebiliyomuyuz ?? Dogum gunu ve yaninda olamicam ama hediyesiyle beraber bi mektup yaziyim istiyorum. Sikinti cikarirlar mi biliyo musun ??

Benim askerimde edirne-kesanda:) trakya kizlari guzeldir kizlar valla ben her carsi izninde dibinde bitmeyi planliyorum yoksa nasil olcak bilmem:1:

Benim askerimde edirne-kesanda:) trakya kizlari guzeldir kizlar valla ben her carsi izninde dibinde bitmeyi planliyorum yoksa nasil olcak bilmem:1:

dusundum de.. eger bu ucunun de ıcınde bıze karsı baglılık sadıklık varsa bence sıkıntı olmayacaktır. ben 5 yıldır herseyını her huyunu bılıyorum zaten. benım onumde gelıp tanısmak ısteyen ınsanlar olmadı degıl onlara karsı tutumunu hep takdır ettım. hem bız asker beklıyoruz en az onlar kadar da sıkıntılıyız yanı. bence yapmazlar.. yapacak olsalar yanımızda da yaparlardı, bız gıtsek yaparmıyız ? sanmıyorum yapmazlar.. bakalım allah buyuk bızım ıcın belkı de ımtıhan olucak, gorucez kızlar :)

Ayy yapmayın yahu.....:1:
Edirne'liyim ve böyle genellemeleri duyunca gülüyorum hakikaten...
Açıksak kendimize, kapalıysak kendimize....
Orasını burasını açmak nedir yahu?
Ne kadar ayıp bir üslup.
Burası modern bir şehir, sınır şehri, serhad şehri...
Arkadaşın konusunu işgal etmem istemem ama bizler sizlerin sevgili nişanlılarınıza kalmadık.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy yapmayın yahu.....:1:
Edirne'liyim ve böyle genellemeleri duyunca gülüyorum hakikaten...
Açıksak kendimize, kapalıysak kendimize....
Orasını burasını açmak nedir yahu?
Ne kadar ayıp bir üslup.
Burası modern bir şehir, sınır şehri, serhad şehri...
Arkadaşın konusunu işgal etmem istemem ama bizler sizlerin sevgili nişanlılarınıza kalmadık.....

Bende trakyalıyım canım. Trakyanın kızları genel olarak güzel şimdi dooğruuya doğru serbest oldukları içinde istedikleri gibi giyiniyorlar güzellik+giyim kuşam da olunca bi erkeğin isteyebileceği bi kız modeli :1: Keşke üzerine alınmasaydın bukadar benim seviglimde edirnede yapıyor ona guvendıgım ıcın boyle bi sorun yaratmıyorum ama aklımdan da geçmiyor değil yani şimdii. Sen biraz kişisel algılamışsın sanırım:26:

Bende trakyalıyım canım. Trakyanın kızları genel olarak güzel şimdi dooğruuya doğru serbest oldukları içinde istedikleri gibi giyiniyorlar güzellik+giyim kuşam da olunca bi erkeğin isteyebileceği bi kız modeli :1: Keşke üzerine alınmasaydın bukadar benim seviglimde edirnede yapıyor ona guvendıgım ıcın boyle bi sorun yaratmıyorum ama aklımdan da geçmiyor değil yani şimdii. Sen biraz kişisel algılamışsın sanırım:26:

Evet arkadaşım, üzerime alındım çünkü Edirne'nin kızlarına oralarını buralarını gösteriyor deniliyor!
Sen üzerine alınmamış olabilirsin fakat ben son derece kızdım... Hatta biraz da komiğime gitti...
Hem sadece Edirne'de bu tip kız modelleri yok, herkes artık istediğini giyip, istediği gibi serbestlikte dolaşabiliyor....
Bunları bir şehir kapsamı içinde belirtmeniz çok garip....
Sizler sevgililerinize güvenmiyorsanız, burdaki kızlara çamur atmaya hakkınız yok:34:

Evet arkadaşım, üzerime alındım çünkü Edirne'nin kızlarına oralarını buralarını gösteriyor deniliyor!
Sen üzerine alınmamış olabilirsin fakat ben son derece kızdım... Hatta biraz da komiğime gitti...
Hem sadece Edirne'de bu tip kız modelleri yok, herkes artık istediğini giyip, istediği gibi serbestlikte dolaşabiliyor....
Bunları bir şehir kapsamı içinde belirtmeniz çok garip....
Sizler sevgililerinize güvenmiyorsanız, burdaki kızlara çamur atmaya hakkınız yok:34:

Valla canım ben gördüklerimi bildiklerimi söyluyorum

Back
X