- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
- Konu Sahibi umutunguleni
Her memleketin iyisi de vardır kötüsü de bunu memleketle kıyaslamamak gerekir haklısın :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım ben gördüklerimi bildiklerimi söyluyorum
Ne biliyorsunuz pardon?
Ya afedersiniz sanki burda küfür etmişiz edirneye edirne kızlarına uzattıkça uzatıyorsunuz. Burda terbiyem musade etmıyor ben dıyorum her memleketn ıyısı kotusu vardır memlekete gore kıyaslama yaptıgım yok. Gözümün önünde kadın sevgilime iş teklif etti 50 tlye olurmuşmuş da bilmem ne! He hani bunu edirnede oluyor bu sadece demıyorum ama madem kotu bi yanını ıstıyorsunuz alın size bir kötü yanı. Sadece bu da değil ayrıca, konu çok farklı biyere gidiyor bu sayfanın başlığına uygun bi konu değil bu .
Bilmiyorum fark ettiyseniz o mesajınızı beğen butonuna basıp, beğendim...
Ben de bunu demek istiyordum ya işte; her memleketin iyisi de var kötüsü de. Bu sadece Edirne'ye özgü bir durum değil.
Ne biçim bir üslubunuz var ayrıca...
Gözünüzün önünde kadın sevgilinize iş teklif ettiyse o sizin sevgilinizle ilgili bir olaydır, niye benim sevgilimin başına böyle bir olay gelmiyor çok pardon?
Biz de Edirne'de gezip tozuyoruz... İş teklif eden kadınlar da sevgilini yakın görüp etmişlerdir güzelim
Şehre çamur atmayı bırakın da kendi sevgililerinize bakın siz, burda da polemik yaratmak istemiyorum...
Önce onlara GÜVENMEYİ bilin de, sonra gelip burda konuşun...
Ha sizler şimdi de Edirne kızları çirkef dersiniz değil mi.....
Dedikodu malzemesi verdim sizlere bakın....
İstediğiniz gibi konuşun arkamdan, durmayın.....
Bu da buraya son yanıtımdır, saçma sapan genellemelerinizle çizgimden çıkardınız beni çünkü.