• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94/3 Esi, nisanlisi, sevgilisi askere gidenler..

amin kuzum bütün gün beden gücüyle çalışmak :KK43: çok zayıfladı benim askerim ya :KK43:
deme kuzumm :( bunlarin bolukten 32 asker ayni yere gidecekmis beli de rahatsiz insallah orasi olmaz yoksa bitmez bu askerlik diyo :( senin askerinede uzuldum canim ya insallah cok zorlanmadan bitirir askerligi :(

deme kuzumm :KK43: bunlarin bolukten 32 asker ayni yere gidecekmis beli de rahatsiz insallah orasi olmaz yoksa bitmez bu askerlik diyo :KK43: senin askerinede uzuldum canim ya insallah cok zorlanmadan bitirir askerligi :KK43:
amin hepimizinki sağ salim bitirsin inşallah kuzum, ya rapor falan alamaz mı ki ciddi boyutta rahatsızsa beli

yemın torenleri yaklaşıyor sonunda telefona kavuscaklar dışarı cıkabılcekler rahatlıycaz azda olsa sonunda:)

Selam kızlar benim de nişanlım yarın samsun merkez e gidiyor uzun dönem. Başka kimlerin eşleri gidiyor ? Birbirimize destek olalım :/

Back
X