94 Kilo 1.70 boyunda şişman bir nişanlı ve 5 ay sonrasına gelinlik giymeyi hayal ediy

hermione_85

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
52
0
6
35
Çorum
Geçen günlerde gene açmıştım konu fakat teknolojinin gazabına uğradım yeni öğrendim konumu takip etmeyi :)arkadaşlar kabakulak olmuşum ve hala antibiyotik kullanıyorum henüz diyete başlayamadım ama hastaykende fazla yenmiyor zaten genede kilo veremiyorum:(((oysaki bir zamanlar 13 kilo vermiştim ve çok mutluydum nişanlımla da o zamanlartanışmıştım gittikçe kilo aldım ve işin ilginci nişanlım aldığım kiloları farketmediğini söyledikçe ben dahada aldım ..şimdi üniversite mezunuyum fakat bir işim yok daha da önemlisi güvenimde yok kendime belkide bu şişkoluktandır kendimden nefret ediyorum kayınvalidem ağzını açıp birşey demesede oda zayıf gelin almak isterdi filinta gibi oğluna bazen nişanlımı haketmediğimi düşünüyor ve bende ne buluyor diyorum ve daha çok yiyorum:(((

Böyle düşünmene üzüldüm. Zayiflik bir erdem olmadigi gibi sismanlik da bir kusur, günah vs değildir. Değişime kendinle barisarak başlayabilirsin bence :) Evet, ailemiz-sevdiklerimiz var ama öncelikle kendi kendimizi sevmeliyiz. "Her şey bir insani sevmekle baslar." derler, ben "Her şey kendini sevmekle baslar." diyorum :))

Son düzenleme:
Ebat konularını kafana takma canım, bence önemli olan sağlığın, her genç kız gelinliğe göre düşünür inceliği, ama sana tavsiyem önce bi endokronolojiye veya diyetisyene git o zaten yönlendirir seni, şayet tiroid problemin olabilir kilo veremiyorsan..

Evet arkadaşlar çok doğru söylüyorsunuz fakat psikolojimi bozmuşum demekki, aslında devletin diyetisyenine gitmiştim 3 ay önce troidlerime bakılmıştı yoktu bişey ama dediğiniz gibi bir endokronoloji yede gitmem gerekli sanırım, yalnız kadın doktoruna gittiğimde minik minik pkolarım varmış kilo verdiğimde gidecekmiş öyle söylenmişti belki onlarda zorluyordur yada belkide tam dikkat etmediğim için veremiyormuşum gibi geliyor:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni çok iyi anlıyorum canım ben evlenmeden önce 65 kiloydum 98 kiloya kadar çıktım ve eskiden olan kendime güvenimi yitirdim
yürüyüş değişiyor bir defa canım öncelikle kararlı olmalısın tatlım
yemek yemeden vazgeçmeme sebebini anlamışsın üzüntü öncelikle bu 5 ayı kendin için yaşamalısın canım
herşey senin kilo verebilmen için ayarlamalısın spor yap en güzeli yürüyüş
ama kendin için başkası için kilo vermeyi düşünmek yanlış canım kayınvalideni boşver
sen önemlisin ve burada bir arkadaş yazmıştı
şimdi yiyeceğin bir çikolata 5 dk sonra aldığın haz geçiyor ve pişman oluyorsun
ama kilo verince süper mutlu olacağımı düşünüyorum ve yemiyorum
artık bu tarih bir başlangıç olsun 5 ay iyi bir süre 10 kilodan fazla verebilirsin canım
sadece kendine inan ben şuan 93 kiloyum aynıyız hadi bakalım devam edelim canım
hergün neler yediğini yaz buraya olmaz mı
üzülmek yok sadece güçlü olduğunu hisset ve sakın vazgeçme
birgün çok yemek yiyebilirsin ertesi gün diyeti bırakma canım hadi bismillah canım:29::13:

Merhaba ben de yazan arkadaşlara katılıyorum . Lütfen kendini sev. Ve şunu unutma yemek yemek hiç bir sorunumuzu çözmez .Bu güne kadar çözmedi. Bu böyle. Ben zayıflayamam diye düşünme tabi ki yapabilirsin zayıflamak zor bunu kabul ediyorum ama kiloların seni üzüyorsa kimse için değil kendin için başarmalısın, önünde 5 ayın varmış elinden geldiğince iradeli ve kararlı ol. Başaracağına da inan :16:

Berceste_ çok güzel bir yazı yazmışsın çok çok teşekkür ediyorum çok doğru söylüyorsun insan kendi için kilo vermeli, nişanlımla üniversitede okurken nişanlanmıştık askerlikti işsizlik derken bu eylülde 4 senedir nişanlı olucaz inan bu süreçte öyle mahvettimki kendimi hiç işi olmayacak sandım boş boş şeylere üzdüm kendimi halbuki Rabbimin takdirinden başkası olmuyor ve tevekkül olmak gerekiyor bunlardan şaşıncada işte böyle psikolojini bozuyor ve kiloları da alıp sağlığını kaybediyorsun, bu site sizin gibi arkadaşlar vesilesiyle iyi olacak inş, bu sabah 94.3 tüm tartıda inşallah beraber verelim kilo tamam canım yazalım yediklerimizi hem daha motive oluruz inş

Bu sabah :yarım simit yedim+1 dilim yağlı beyaz peynir+1 yumurta+1 domates bu vakte kadar toplamda 4 su b. Su

İnşallah temmuz ayına şu 90 küsurlu rakamdan kurtulup 89 lara ulaşırız:))

selam tatlım senin de günlüğün varmış bu güzel bir şey demekki adım atmışsın bir şeylere.

şimdi sıra azimli olup istikrarla bu işi devam ettirmekte. :16:

gerisi çorap söküğü gibi gelecek emin ol. kilo verdikçe bırakmak istemeyeceksin ama biraz sabretmelisin :21:

ve lütfen karamsar olma ben vericem bu kiloları de inatlaş ve yen o yağları erit tüket bitir.:54:

Son düzenleme:

selam tatlım senin de günlüğün varmış bu güzel bir şey demekki adım atmışsın bir şeylere.

şimdi sıra azimli olup istikrarla bu işi devam ettirmekte. :16:

gerisi çorap söküğü gibi gelecek emin ol. kilo verdikçe bırakmak istemeyeceksin ama biraz sabretmelisin :21:

ve lütfen karamsar olma ben vericem bu kiloları de inatlaş ve yen o yağları erit tüket bitir.:54:

Evet açtım günlük sizlerle yenicem inşallah yakıcam kilolarımı inşallah şu an bu çok hayal gelsede beynim algılayamasada inşallah başarıcam kendimi bildim bileli kiloluydum ben hiç zayıf kollarım bacaklarım olduğunu hatırlamıyorum en azından ilkokuldan sonra o yüzdende beynim algılamıyor birtürlü ama 78 kiloya düşmüştüm 6 sene önce ve 40 beden olmuştum kemiklerim iri benim birde çok ondanda 78 kilo bile yetmişti ama 6 sene önceydi dediğim gibi üstünden çok geçti ...inşallah başarabilirim kendim için en çok tabiki kendime olan güvenimin yerine gelmesi için:((

Merhaba ben de yazan arkadaşlara katılıyorum . Lütfen kendini sev. Ve şunu unutma yemek yemek hiç bir sorunumuzu çözmez .Bu güne kadar çözmedi. Bu böyle. Ben zayıflayamam diye düşünme tabi ki yapabilirsin zayıflamak zor bunu kabul ediyorum ama kiloların seni üzüyorsa kimse için değil kendin için başarmalısın, önünde 5 ayın varmış elinden geldiğince iradeli ve kararlı ol. Başaracağına da inan :16:

İnşallah kiloların gittiğini görsem dahada inanıcam daha çok başındayım ama

Merhabalar, yazdıklarınızı okuyunca inanın çok üzüldüm bende evleneli 8 ay oldu ve 8 ayda tm 7 kilo aldım.. eşimini bazen ince iğnelemeleri olmuyor değil... Evet burda herkes tek bir amaç için toplandı ancak bu demek değildir ki hayatımız sadece bundan ibaret zaten yanımızda olan bizi seven insanlar bizim fiziğimize şeklimize göre sevmiyor ki..

Önemli olan yapılan hataların farkına varıp dönebilmek... Eminim çokta güzel bir gelin olacaksın çünkü o bembeyaz gelinlik her kıza yakışıyor emin olabilirsin.. Kalbinin güzelliği o beyaz gelinliği güzel kılan emin ol:)

Merhabalar, yazdıklarınızı okuyunca inanın çok üzüldüm bende evleneli 8 ay oldu ve 8 ayda tm 7 kilo aldım.. eşimini bazen ince iğnelemeleri olmuyor değil... Evet burda herkes tek bir amaç için toplandı ancak bu demek değildir ki hayatımız sadece bundan ibaret zaten yanımızda olan bizi seven insanlar bizim fiziğimize şeklimize göre sevmiyor ki..

Önemli olan yapılan hataların farkına varıp dönebilmek... Eminim çokta güzel bir gelin olacaksın çünkü o bembeyaz gelinlik her kıza yakışıyor emin olabilirsin.. Kalbinin güzelliği o beyaz gelinliği güzel kılan emin ol:)

Çok olumlu motive eden dilekler bunlar iyiki bu kulübe katılmışım artık yaradılanı yaradandan ötürü cümlesinden nefret eder olmuştum ama şimdi yüzünü görmediğiniz insanın yani benim derdime üzüldünüz moral veriyorsunuz Allah razı olsun sizden..nişanlım kilomu hiç problem etmiyor sanki farkında bile değil ama muhakkak farkındadır tabiki kendi göbeği biraz çıksa kötü diyor bazen lafmı çarptırıyor diyorum hatta onada kızıp bağırıyorum her yaptığını kiloma bağlıyorum tabi zayıf olsaydım daha çok ilgilenirdin gibi...anlayacağınız hayatı zindan ettim kendime..tabi birde psikolojimde çok bozuldu bu nişanlımın işsiz kaldığı süreçte panik atak sahibi oldum bacak huzursuzluğu sendromu derken 100e merdiven dayadım artık o ilaçları kullanmıyorum konuşarak terapi görüyorum devlet hastanesinde ama çokda faydalı olmuyor çünkü ben hala kiloluyum ve böyle olduğu sürece hayattan tat alamıcam ama şimdi sizler motive ediyorsunuz beni çok uzun yazdım dert edindiğim dertlerimi biliyorum kusuruma bakmayın:(((

Berceste_ çok güzel bir yazı yazmışsın çok çok teşekkür ediyorum çok doğru söylüyorsun insan kendi için kilo vermeli, nişanlımla üniversitede okurken nişanlanmıştık askerlikti işsizlik derken bu eylülde 4 senedir nişanlı olucaz inan bu süreçte öyle mahvettimki kendimi hiç işi olmayacak sandım boş boş şeylere üzdüm kendimi halbuki Rabbimin takdirinden başkası olmuyor ve tevekkül olmak gerekiyor bunlardan şaşıncada işte böyle psikolojini bozuyor ve kiloları da alıp sağlığını kaybediyorsun, bu site sizin gibi arkadaşlar vesilesiyle iyi olacak inş, bu sabah 94.3 tüm tartıda inşallah beraber verelim kilo tamam canım yazalım yediklerimizi hem daha motive oluruz inş

Bu sabah :yarım simit yedim+1 dilim yağlı beyaz peynir+1 yumurta+1 domates bu vakte kadar toplamda 4 su b. Su

İnşallah temmuz ayına şu 90 küsurlu rakamdan kurtulup 89 lara ulaşırız:))

senin yaşadıklarını yaşadığım için yazdım canım :16: benim kilo verme sebebim bebeğim olsun diye:49: ama yürüyüşlerime başladıktan sonra o kadar mutlu oldumki kendim için yapmaya başladım ve en büyük parolam bu kendime ayaklarıma vücuduma bunu yapamam diyorum
inşallah haziran sonundada 80 li kilolarda olcaz hadi bakalım

buarada bugünki kahvaltımız aynı :1: bende 1 litre suyumu içtim

ben de psikolojik destek aldın mı diye soracaktım... ben de almaya başladım psikoterapi şeklinde, kilolu değilim ama yeme bozukluğu vardı eskiden, 120 kilo bir insan ne hissediyorsa onları hissediyordum. 1 sene önce kurtuldum yeme bozukluğundan ama hala vücudumdan rahatsız oluyorum bazen. eskisi gibi değil tabi...
2 seansa gittim daha ama bayağı yararlı olduğunu hissediyorum, belki daha iyi bir psikolog bulabilirsin, diyetisyene ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum, çünkü benim ve burada yazanların çoğunun sorunu ne yemesi gerektiğini bilmemek değil. bence sorunumuz psikolojik öncelikle, diyetisyene, spor salonuna vereceğin parayı psikoloğa ver derim. diyet belli: az yiyeceğiz, sağlıklı besleneceğiz. spor da yürüyüş, ve bu forumda paylaşılan bir sürü dvd ile bedavaya hallolan bir şey.
5 ayın var; sağlıklı bir şekilde 20 kilo verilebilecek bir süre... hiç vazgeçme, hepimiz senin destekçiniz :)

senin yaşadıklarını yaşadığım için yazdım canım :16: benim kilo verme sebebim bebeğim olsun diye:49: ama yürüyüşlerime başladıktan sonra o kadar mutlu oldumki kendim için yapmaya başladım ve en büyük parolam bu kendime ayaklarıma vücuduma bunu yapamam diyorum
inşallah haziran sonundada 80 li kilolarda olcaz hadi bakalım

buarada bugünki kahvaltımız aynı :1: bende 1 litre suyumu içtim

Canım bende öğlen 5-6 yemek k, pilav 3 köfte büyüklüğü tavuk 1kase yağsız tavuksuyuna çorba içtim biraz kuvvetli oldu çünkü kabakulak geçiriyorum biraz kuvvetli beslenmem gerekmiş ama tatlı yemiyorum ilerleyen günlerde hem yürüyüş hem liste olarak daha dikkatli olucam

ben de psikolojik destek aldın mı diye soracaktım... ben de almaya başladım psikoterapi şeklinde, kilolu değilim ama yeme bozukluğu vardı eskiden, 120 kilo bir insan ne hissediyorsa onları hissediyordum. 1 sene önce kurtuldum yeme bozukluğundan ama hala vücudumdan rahatsız oluyorum bazen. eskisi gibi değil tabi...
2 seansa gittim daha ama bayağı yararlı olduğunu hissediyorum, belki daha iyi bir psikolog bulabilirsin, diyetisyene ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum, çünkü benim ve burada yazanların çoğunun sorunu ne yemesi gerektiğini bilmemek değil. bence sorunumuz psikolojik öncelikle, diyetisyene, spor salonuna vereceğin parayı psikoloğa ver derim. diyet belli: az yiyeceğiz, sağlıklı besleneceğiz. spor da yürüyüş, ve bu forumda paylaşılan bir sürü dvd ile bedavaya hallolan bir şey.
5 ayın var; sağlıklı bir şekilde 20 kilo verilebilecek bir süre... hiç vazgeçme, hepimiz senin destekçiniz :)

Canım devletin psikoloğu onun harcinde düğün üstü hiç ayıracak maddi imkanım yok özele doktorum iyi aslında ama ben biraz ara verdim gitmedim inşallah hastalığımdan kurtulıyım gideceğim tekrar

Canım bende öğlen 5-6 yemek k, pilav 3 köfte büyüklüğü tavuk 1kase yağsız tavuksuyuna çorba içtim biraz kuvvetli oldu çünkü kabakulak geçiriyorum biraz kuvvetli beslenmem gerekmiş ama tatlı yemiyorum ilerleyen günlerde hem yürüyüş hem liste olarak daha dikkatli olucam

geçmiş olsun canım bencede iyileşmen daha önemli diyeti iyileşincede yaparsın
ben akşam yedim 5 giibi patlıcan yemeği ve yoğurt çorbası
birazdanda şekersiz çay içerim
bugünü de kaçamaksız bitiririm inşallah

Akşam yemeğini 5 te mi yedin canım?ben 9 gibi 2 tane enginar yedim 2 dilim ekmekle:((biraz geçe kaldım artık daha da yemem bişey içersem adaçayı içerim canım, sen her akşam en son 5 te mi yiyeceksin canım?bende 6-7 gibi son yesem uygun olur mu?

Back
X