94 Kilo 1.70 boyunda şişman bir nişanlı ve 5 ay sonrasına gelinlik giymeyi hayal ediy

Bu arada arkadaşlar ben bacaklarımın ve kollarımın çevrelerini mezroyla ölçücem yarın sabah inş en çok o bölgelerimin cm cm gittiğini görmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlaaaaar bugün tartıldım 93.7 çıktım:))

Bu sabah 1 yumurta,2-3 kaşık yumurtalı kabak,2 zeytin ,2ince dilim ekmek,1 çay b. Şekersiz çay

Öğlen yarımkase tuzsuz tavuklu tavuk suyu:) +1 tane enginar+2 dolu dolu çorba k. Yoğurt ...bugün annemler kokoreç getirmişler bana zor olsada yemedim akşam yedide 3 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 1 çay b. Süt ve domates yedim ilerleyen saatlerde yağsız cacık yapmayı ve yemeyi düşünüyorum içtiğim bardak su 12 ye yaklaştı bugünlük bu kadar benden hala antibiyotiğim ve hastalığım bitmedi daha sporum yok

Öğlen yarımkase tuzsuz tavuklu tavuk suyu:) +1 tane enginar+2 dolu dolu çorba k. Yoğurt ...bugün annemler kokoreç getirmişler bana zor olsada yemedim akşam yedide 3 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 1 çay b. Süt ve domates yedim ilerleyen saatlerde yağsız cacık yapmayı ve yemeyi düşünüyorum içtiğim bardak su 12 ye yaklaştı bugünlük bu kadar benden hala antibiyotiğim ve hastalığım bitmedi daha sporum yok

çok iyisin bravo canım hadi bakalım inşallah bugün kaçamağın olmamıştır

Iyi aksamlar bende 22 yasinda 170 boyum 94 kilolardayim kilolarimiz cok yakin istersen birbirimize destek olalim yarin 5 te 5 diyetine basliorum ben kolay gelsin

Iyi aksamlar bende 22 yasinda 170 boyum 94 kilolardayim kilolarimiz cok yakin istersen birbirimize destek olalim yarin 5 te 5 diyetine basliorum ben kolay gelsin

Burda pek kimseye güven olmuyor canım daha dün dedi biri beraber aynı tartıyı alalım 2 gündür yok iki gün güzel gidiyordum dün babamın doğum günüydü gitti diyet bu sabah bir tartıldım 94.5 insan bir günde 700 gr alır mı?moralim sıfır oldu .sanada dert yandım k.bakma:(( bu arada 5 te 5 diyeti nedir?

Cnm 5 te 5 diyeti 1 gun patates 2 gun sebze 3 gun et hep boyle devam yani sok diyet gibi birsey yarindan itibaren 1000 kalorilik diyete baslmayi dusunuorum o daha kalici moralini bozma azicik ipin ucun u kacirinca gerigelior devam yap saat 5 6 dan sonra hic birsey yemiyelim o zmn veririz

Valla dünde kaçtı bugünde artık pazartesi kesin diyet ve spor başka çarem yok nişanlım zayıf ben kilolu çıldırıcam

canım öncelikle günlüğüne sadık kalabilmen dileğiyle, bende 4 ay gibi bir sürede 20 kilo vermeyi hedefliyorum her zaman destekçin olarak görebilirsin beni:)
tam buğday unlu kek dikkatimi çekti, biraz bahseder misin?
+spor yapıyor musun ek olarak?

Çok güzel destekçiy mişsin valla bravo ne güzel nefret ediyorum insanlardan artık ya

Destekci olayi sikinti canim benim topigimdede oyle surekli bi gelen giden oluyo iki gun sonra yazmayabiliyolar ama kimse g3lmese bile devam etmen lazim gelinlik icin mucadele hic pes etme moralini de bozma :)

Boyumuz kilomuz aynı diyetisyene başladım bu hafta önce tahlil yaptırdı sonuç sadece yemekten kilo alıyorum:) farkındayım zaten yemek yemek beni çok mutlu ediyor. Çok sık ara öğünü olan bir liste verdi bu da benim gözümün dönüp tatlıya saldırmamı engelliyor sende diyetinin arasını çok boş bırakma 3 kuru kayısı +1ceviz ya da yarım paket diyet bisküvi+ayran çok doyurucu ara öğün oluyor

şimdi yine acıktım öğlen yemeği yemedim çünkü :S 4 cevizle geçiştirdim şaşırtan derecede doyurdu sanki :)

Back
X