95.40 kg artık son nokta bu kılolar verilmeli.......

kelebekcearzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
489
0
26
İstanbul
2 Haziran 2012 diyete başladım... 95.40Kg ile....
9 Haziran 2012 ve ben 91.40Kg'yum.....
Artık son nokta dediğim an... yıllardır biriktirdiğim tüm diyet listelerini çöpe atıp sağlıklı beslenmek adına ilk adımlarımı atmaya başladım. Bunun sonucunuda verdiğim kilolarla ve daha dinç bir bedenle ödüllendirildiğimi farkettim. daha öncede yaptığım ağır diyetler sonucu tansiyon hastası oldum.. Bununla birlikte son dönemde aldığım kilolar ve dikkatsiz beslenme bana beraberinde kalbimi çok zorladığım gerçeğini gösterdi...
Tabi bu azmin ardında erkek arkadaşımın büyük desteği var. Destek derken yanlış anlamayın hanımlar konuya şöyle açıklık getireyim... bir hafta önce kadar 100 kilodan fazla olan 1.70 boyundaki sevgilimin tuhaf bakışlarını yakaladım uzun zamandır farkında olduğum bir gerçeği yüzüme vurur gibiydi... hani hissedersiniz ya hissettim ben işte eskisi gibi beğenerek değil candan değil sanki tiksinir bir bakıştı. öyle kırıldım ki ona söylemedim ama zaten görüntümden memnun olmayan ve bu zaman zaman dile getiren adam artık benden uzaklaşıp daha narin daha ince hatunlara göz süzüp beğenilerini benimle paylaşmaya başlayınca ne oluyoruz yahu dedim. gerçi adam bir konuda haklı adam beni tanıdığında daha ince bir bayan ken şimdi aldım başımı gittim. tabi ona kızgınlığım asla bitmeyecek... artık sağlıklı ve düzgün bir bedene sahip olmak için azimle savaş veriyorum... Yürüyorum... Bol su tüketiyorum (ben bir bardağı zor içerdim).....işlenmemiş taze sebze ve meyveleri tüketiyorum.... Şİmdilik macera yeni başlıyor benim için bu sitedeki arkadaşlar; sizin yazılarınızı hikayelerinizi günlerdir okuyorum başarma azmimi kamçılayan sizsiniz..
Hepinize çok teşekkür ederim... Bakalım bundan sonra neler olacak....

2 Haziran 2012 diyete başladım... 95.40Kg ile....
9 Haziran 2012 ve ben 91.40Kg'yum.....
Artık son nokta dediğim an... yıllardır biriktirdiğim tüm diyet listelerini çöpe atıp sağlıklı beslenmek adına ilk adımlarımı atmaya başladım. Bunun sonucunuda verdiğim kilolarla ve daha dinç bir bedenle ödüllendirildiğimi farkettim. daha öncede yaptığım ağır diyetler sonucu tansiyon hastası oldum.. Bununla birlikte son dönemde aldığım kilolar ve dikkatsiz beslenme bana beraberinde kalbimi çok zorladığım gerçeğini gösterdi...
Tabi bu azmin ardında erkek arkadaşımın büyük desteği var. Destek derken yanlış anlamayın hanımlar konuya şöyle açıklık getireyim... bir hafta önce kadar 100 kilodan fazla olan 1.70 boyundaki sevgilimin tuhaf bakışlarını yakaladım uzun zamandır farkında olduğum bir gerçeği yüzüme vurur gibiydi... hani hissedersiniz ya hissettim ben işte eskisi gibi beğenerek değil candan değil sanki tiksinir bir bakıştı. öyle kırıldım ki ona söylemedim ama zaten görüntümden memnun olmayan ve bu zaman zaman dile getiren adam artık benden uzaklaşıp daha narin daha ince hatunlara göz süzüp beğenilerini benimle paylaşmaya başlayınca ne oluyoruz yahu dedim. gerçi adam bir konuda haklı adam beni tanıdığında daha ince bir bayan ken şimdi aldım başımı gittim. tabi ona kızgınlığım asla bitmeyecek... artık sağlıklı ve düzgün bir bedene sahip olmak için azimle savaş veriyorum... Yürüyorum... Bol su tüketiyorum (ben bir bardağı zor içerdim).....işlenmemiş taze sebze ve meyveleri tüketiyorum.... Şİmdilik macera yeni başlıyor benim için bu sitedeki arkadaşlar; sizin yazılarınızı hikayelerinizi günlerdir okuyorum başarma azmimi kamçılayan sizsiniz..
Hepinize çok teşekkür ederim... Bakalım bundan sonra neler olacak....

Canım burda yeni konu açmak yasak sanırım kuralları okumadın. Diyet günlükleri konusunda yeni bir sayfa açabilir yada cuma yarışmalarına katılabilirsin.

Bu linkten bizim takıma ulaşabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html

Henüz bir kaç gün oldu üyeliğim... Ne yapmam gerektiği konusunda pek fazla bir bilgim yok. İhtarın için teşekkür ederim. Bu arada adım arzu, linki tıkladım katılmak için neler yapmam gerekli bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim...

Merhaba Arzu Hanım,

Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız sizin bir gülüşünüze kurban olsun :ssz:

Bulmuş böyle yaşam dolu bir sevgiliyi daha ne istiyor Allah'tan anlayamadım !
:47:

Azimli ve istekli bir bayansınız anladığım kadarıyla,kısa sürede kilocuklarınızdan kurtulacaksınız inşallah :34:

Mutlu ve sağlık dolu günler diliyorum
:16:

erkek arkadaşınız evet çok kabalık etmiş sizi kırmış ama gerçekten size hayatınızın iyiliğini yapmış...sizin yeni bi arzu olmanızın ilk adımını atmanızı sağlamış.. tebrikler canmım çok güzel kilo vermişsin... azmini takdir ediyorum.. ama galiba boy avantajın da var???çünkü 74 kilo ve bmı 21...

Sizi çok iyi anlıyorum benim eşim kendisi zayıf ve kilolarımdan nefret ediyor.Yüzüme vurduğunda çok incitici oluyor bir gün bana bakıp sen kendine ne yaptın ya çok yazık ettin demişti günlerce kendime gelemedim bazı zamanlar sırf ona inat diyet yapmıyordum derken artık mayıstan beri diyetteyim kiloyu onun için vermiyorum ama şimdi hiç laf etmemeye başladı sürekli bravo aferin falan :)) kendine pay çıkarmaya çalışıyor işte naparsın :))

Back
X